Baby Thomas Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Ша ма извинявате, че съм шматка, но все пак го издирих: Секретен линк! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Ша ма извинявате, че съм шматка, но все пак го издирих:Секретен линк! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Август 18, 2007 Share Отговорено Август 18, 2007 (Редактирано) Благодаря за линка. На чекаута има забележка, че към цените се добавя 17.5% ДДС и така цената става 41.12 Паунда. Говорил ли си с тях за шипинг до България, ако да колко излиза, защото ако разликата стукашната цена е 20-30 лева, смятам че не си струва разправиите? Редактирано Август 18, 2007 от Gregg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2007 Share Отговорено Август 20, 2007 Не съм казал, че даваш 35 лири и ти го носят и монтират (де да беше)... На друг един сайт (откъдето го купих аз) цената е 45 лири с включен VAT, което все пак е малко повече! Относно шипинга, май на никой сайт не намерих инфо. Те си работят предимно с ЮК клиенти. Но няколко сайта шипват и до БГ. Само трябва да им се направи запитване по мейл - отговарят! Просто не си пазя всичкото инфо, което бях събрал по темата. А и прецених, че ще е по-евтино Моя Човек там да ми го купи и препрати към БГ. Шипинга в ЮК е минимум 6 лири за 3-5 работни дни (на единия сайт), иначе имаше и по-скъп... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostaaa Отговорено Август 25, 2007 Share Отговорено Август 25, 2007 Някой може ли да ми помогне в избора на говорител!? .....т.е. ако си взема "класическия" Vintage 30 не съм сигурен дали ще е най-подходящият за техниката която имам. Чувал съм че този говорител е подходящ за лампови усилватели, а за солид стейд!?!? Въобще си нямам на представа смяната на говорител с колко може да подобри звука на кубето ми и в каква посока... Основният проблем е че сегашния говорител е 8" вместо 10" както трябваше да бъде по каталог и има доста некотролируеми среди, които не знам как да ги scoop-на, а и сега както свиря със 7-струнна.... HIWATT BULLDOG 30R (моя е със "старата опаковка", но панела е почти същия) 30 Watts 10", 8 ohm, Overdrive Gain, Overdrive Master, Clean Channel Volume, Treble, Middle, Bass, Reverb Hi & Low inputs, CD/Tape Input & Level, Foot Switch Input, Effects loop send & Return, Headphone Jack Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zemetrus Отговорено Август 25, 2007 Share Отговорено Август 25, 2007 от g10 vintage http://professional.celestion.com/guitar/p...etail.asp?ID=31 по-убав нема но ако ти е скъп и tube 10 ще ти свърши работа http://professional.celestion.com/guitar/p...etail.asp?ID=12 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostaaa Отговорено Август 25, 2007 Share Отговорено Август 25, 2007 Само не разбрах това "vintage" какво значи!?!?? На мен ми трябва кораджийски хай-гейн звук за 7-струнна китара Vintage не е ли за блус!?? По басс риспонс ли трябва да ги сравнявам? g10 има само 115Hz..... не е ли по-добре да се опитам да наблъскам 12" говорител.... примерно този? Аз като ги гледам по графиката всички еднакви ми изглеждат......... Кубето е транзисторно! Хелп плийсс...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Август 25, 2007 Share Отговорено Август 25, 2007 Почти всички искащи модерн звук ползват vintage 30 , който е 12 инча, но има и 10 инчове версия, за която са ти споменали. Говорителя е доста важен, но не очаквай чудеса ако усилвателя ти просто не ти доставя звука който търсиш. Не знам дали ще можеш да наблъскаш 12 инчов говорител...трябва да се реже, а накрая ако успееш, ще имаш 12 инчов говорител във много малка кутийка, което също има голямо значение за звука. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 Аз като ги гледам по графиката всички еднакви ми изглеждат Затова трябва да се чуят на живо. Няма да е лошо в xxxx да направят няколко малки кабинета и да монтират по един от известните говорители, за да може човек да ги чуе на живо, защото има и хора , на които примерно V30 не им допада. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 Появил се е евтин Клонинг на Vintage 30 за $21, но шипинга е 3 пъти повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 Появил се е евтинКлонинг на Vintage 30 за $21, но шипинга е 3 пъти повече Това не е ново, но до скоро имаше шипинг само за Щатите. Иначе отзивите за тези говорители по форумите са много положителни. Доколкото знам човекът използва оригинални материали. Ако си правите сметки не забравяйте ДДС-то и митото! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valdemar Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Аз малко късничко се появявам, но ако някой се излъже да погледне в тази стара тема... бих се радвал на съвет. Та, по въпроса: на kубе Roland Jazz Chorus 50 този vintage 30 би ли могъл да е подходящ, ако не, какво бихте ми препоръчали вие, говорим за китарен говорител, който да може да се намери в България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts