Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
хем и аз да барна нещо чуждо

e, това не е ли мечта на всеки един от нас ... :) :) :hysterical: ... та това е и основнара идея :thumbs_up:

• Отговори 464
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Е хубаво,ама никой не споменава на коя дата ще е това мероприятие..пък не е за изпускане...да барнеш нещо чуждо..не става всеки ден.. :)

Отговорено

За дата беше визирано 14и май ама мисля да го преместя на 15и петък за да можем да окъснеем на спокойствие.

Та последно предложение 15и май ... и който има нещо на въпреки има време до утре следобяд да се жалва, след това дата остава твърда.

Поздрави и най-късно до другата седмица

Алекс

Отговорено

Урааа, аз няма да се жалвам ни най-малко! Много по-добър вариант, поне за мен. Дано и другите колеги да успеят :thumbup:

Поздрави,

Марин

Отговорено

И аз бих дошъл с най-голямо удоволствие, но в момента съм продал почти цялото си музикално имущество и съм в отчаяни гърчове по събиране на парите за новия басец. Та няма какво да домъкна освен един кейс :thumbup: Другото, което ме привлича е садържанието на пушалнята на колегата, понеже и аз си имам няколко от тях :thx: Та както и да е, може би следващия път. И да пазите мазилката на човека... :)

Отговорено

Ето пак и адреса:

Никола Мушанов, кв. Кр. Поляна

o633772956200473750.jpg

o633772956245161250.jpg

скицата е малко дървена ама за 2мин. толкоз.

След 18:00 ще е сбирката. Аз ще съм там най-вероятно от към 17:00 за да почиста и подредя малко че голям бардак .. ехехех

ако има въпроси съм насреща.

Пак да поясня - важното е да си изкараме добре, да обменим мисли, да чуем/видим/пробваме това и онова, но не е задължително да мъкнете каквото и да е. Няма значение и нивото на което се намирате ... напреднали, новобранци и тн. всички за добре дошли.

Толкоз за сега от мен.

Поздрави

Алекс

п.п. аааа на китаристи ще оставиме ли достъп до сбирката или по-добре не ?!?!?!

Отговорено

Само едно питане имам - възможно ли е да се съберем на бенц-станцията и от там групово да ходим, за да е по-лесно и на незнаещите мястото?

Инак за китаристите - не е ли идеята таман малко да се отървем от тях и да похрачим в ниските регистри?!? :)

Отговорено

Да се съберем,но се съмнявам,че всички ше могат в определен час...аз примерно съм до 8 на работа тоз ден,та направо вътре нахлувам...

Отговорено

За китаристи не знам, но мисля, че ще е добре да има някой дръмър, в случай, че решим да посвирим :cheers2: , аз може и да доведа един, ей така, за цяр.

П.П. Продължавам да настоявам, който има възможност да донесе нещо за показване, да го донася! За да е по-интересно.

Отговорено

Много яка идея. Приветствам я и може и да уважа мероприятието - и без това от 11-ти до 16-ти съм в София и ще се радвам да се запозная с колеги :-) Обаче ако нещо се обърка и не цъфна пожелавам приятно изкарване на всички :)

Отговорено

15 май петък, в 18:00ч. ще събера дружинката от OMV безиностанцията ... ще изчакам до към 18:15 и после отиваме да действаме.

За всички които смятат да наминат по-късно:

1. ще налепя табелки със стрелки

2. тел. 0889 56 56 48

Аз ще съм там от към 17:00 за да почистя и подредя така че ако пък някой подрани може да ми звънне

хайде до петък !

Алекс

Отговорено

Успех на сбирката на всички дано си прекарате добре... аз съм малко на командировка ......но ще разказвате после...

Отговорено

промяна нама !!!

Аз съм налиния ... само не знам дали ще ми остане време да прибърша че голяма мръсотия, нооо както дойде