Babyface Bob Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 Не отговорихме на колегата KFMB - мисля, че в 22.00 часа все още тепърва ще започваме хаха Така че изтърсете се! Аз..деВа..съм на помощни лекарствени средства. не съм сигурен, че ще успея да се бункерирам с вас, но ще упражня мониторинг въргу състоянието си и довечера - след издаване на Указ на личната ми съвест - ще реценя дали да се появя. По-здрави за добрата организация! И наистина добра идея е следващият път Бейби Томас да докара сергийката Тъкмо ще разсвирваме на място Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 Хайде, народе, днес ще пийваме басистка биричка! До 19:00ч! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stiliqn Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 и аз ке дойда на по биричка, ама моята пръчка няма смисъл да я нося Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 - мен , стовари ми се купчина неотложно бачкане... грр... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 ... аз па съм на 1500 км ;( ... иначе със сигурност щях да си домъкна задника заедно с бая джонджурии .... следващияъ път - мернете снимки моля! не че ще е голяма загуба моято просъствие ... ма на мене ми се идваше Поздрави Алекс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 8, 2009 Share Отговорено Октомври 8, 2009 (Редактирано) Ми, за пропусналите да кажа, че пак беше гот, посвирихме, попихме бира, показах седмаците и така... Не съм снимал много, но и Марински ще пусне. Редактирано Октомври 8, 2009 от johniebgood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Първо да благодарим на Илия за домакинството! 'Арно местенце си имате Този път новината бяха трите 7-струнни тупалки на johniebgood. От това, което видях лично, мога да кажа следното: модерен звук, хубава визия, добра изработка, а и както разбрах - цената е супер добра. Звучат много добре и в пасивен режим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cliff_Burton Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Да благодаря и аз на домакина, много добра среща се получи Имах възможност да пипна кажи речи всеки бас. Тези 7-струнните определено не бяха като за мен, защото даже 5-струнните леко ме бъркат, а моят личен фаворит за вечерта беше G&L-a на Илия и веднага след него нареждам един фретлес Фендер. Другите басове също бяха много добри и като дойде време да си сменям инструмента имам сериозна база за сравнение вече Поне за мен срещата си беше повече от полезна, дано има и други подобни срещи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 И аз останах доволен-предоволен. Ето, споделям още документални материали: Моите снимки в zip архив Снимките, които johniebgood качи по-горе пак в zip архив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 И аз благодаря на организатора, не е лошо по-честичко да ги правим тези срещи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 9, 2009 Добри снимки, Марински! На две от тях (с Cliff Burton и твоя Warwick) така съм се опулил, че малко се притеснявам да не ми изпаднат зениците, но дефектът не е от фотографа Пак ще се съберем, а и като изчистим малко организацията ще стане пушка. Хрумва ми например, че мераклиите могат да се разбират предварително за някакви теми за джем. Аз не участвам в такива излагации, но други желаещи ще се намерят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassbuzz Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Беше супер! Благодарности на домакина и организаторите! Вечерта беше полезна и както се вижда от хубавите снимки - доста приятна! До скоро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Страхотни снимки. Аз бях на някакви си 150 километра, тоест 10 пъти по-близко от vhcs. За пореден път съжалявам, че не дойдох Предполагам, че тези лопати с многото струни са на johniebgood, но все пак я кажете какви са като производство. Дайте и някакви коментари относно това кой бас как звучи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 9, 2009 Да, на johniebgood са. Правени са на Изток, а марката е немска. Доста прилични тояги като компоненти, изработката също е добра. Единствен недостатък - 7 струни! Ад! Имам едно усещане, че скоро ще имаш възможност да ги пробваш лично, но не е редно аз да поднасям новините, малко търпение и ще разбереш какво имам предвид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Да скоро ще отварям малък магазин китарки, басове, ще се разбере. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts