cecob Отговорено Януари 21, 2014 Отговорено Януари 21, 2014 В неделя се наложи да пътувам и изтървах, завиждам благородно! Кога смятате да е следващата? Цитирай
circles Отговорено Януари 31, 2014 Отговорено Януари 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Wj7ZIWOEMZM Ето едното видео от срещата. Хвала на основните участници Гого и Тонстудио2! Ако някой от собствениците на някой бас иска да добавим още инфо в описанието - да пише. 7 Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 31, 2014 Отговорено Януари 31, 2014 Хехе, браво, Сашето! Супер е станало! 1 Цитирай
circles Отговорено Януари 31, 2014 Отговорено Януари 31, 2014 Ето второто ревю от вечерта - 5 баса в EBS HD 350. 4 Цитирай
dzwer Отговорено Януари 31, 2014 Отговорено Януари 31, 2014 На второто ревю къстъм 5 струнния бас от 2:48 нататък е правен от Пламен от Асеновград(дървенията) и довършван от Цецо от Варна. За сега е с евтини адаптери Бостън(не съм сигурен) и евтини потенциометри. Цитирай
yordaniy Отговорено Юни 23, 2014 Отговорено Юни 23, 2014 Вече почти половин годин ка не сме се сбирали... Нещо да замислим по темата? :-) 2 Цитирай
dzwer Отговорено Юни 24, 2014 Отговорено Юни 24, 2014 Скоро се засякох с Илийката и му зададох същия въпрос Той предложи да е на есен, че сега много от хората са или по морето или по чужбина... Аз лично съм навит по всяко време! Даже може една лятна сБирка да направим и на есен пак... Цитирай
vhcs Отговорено Юни 24, 2014 Отговорено Юни 24, 2014 отдавна не бях се мяркал тука ... ехаааа ... гледам забавлнията продължават по германията се мотам още ама мерна ли се по нашите географкси дължини и ширини за по-дълго ще се включа активно пак. весело от мен и до скоро ! 2 Цитирай
разбойник Отговорено Юни 26, 2014 Автор Отговорено Юни 26, 2014 Поне за мен би било по-удобно ако е в следващите месеци - ако не наесен, то през август най-рано. Цитирай
rudibass Отговорено Юни 26, 2014 Отговорено Юни 26, 2014 (Редактирано) Като цяло имам една идея ... Едно представяне на басове на Цецо от Варна.(доста разнообазен арсенал ) Което ще е по скоро и като сбирка.Ще се разискат и теми свързани с адаптери , електроники , дървета, струни, в които всички ще взимат участие . Залата , звука, мултимедията от мене. Някъде септември може би... Какво ще кажете Ако мога ще уредя хостеси по безгащи и некоя стриптизьорка за разниообразие, да направи моноспектакъл. ХАхахаа Редактирано Юни 26, 2014 от rudibass 4 Цитирай
Abbath Отговорено Юни 26, 2014 Отговорено Юни 26, 2014 Като цяло имам една идея ...Ако мога ще уредя хостеси по безгащи (доста разнообазен арсенал ) в които всички ще взимат участие .Ще се разискат и теми свързани с адаптери , електроники , дървета и струни за разниообразие. Залата , звука, мултимедията и некоя стриптизьорка от мене. Някъде септември може би... Какво ще кажете След като пооправих някой грешки в поста ти казвам - ДА! 1 Цитирай
разбойник Отговорено Юни 27, 2014 Автор Отговорено Юни 27, 2014 Съгласен, добре звучи, но на мен ми се иска да разширим малко темите: - сравнение на бас драйвове. След последната среща коментирахме с някои от участниците, че би било полезно да сравним кой какво използва. Ще има интересни джаджи, гарантирано е - какво ново в арсенала на всеки участник. Така де, за какво купуваме пустото оборудване, ако не можем да го покажем на ближния? 2 Цитирай
разбойник Отговорено Септември 13, 2014 Автор Отговорено Септември 13, 2014 Днес говорихме с assoass/Илия и мислим да свикаме братството на 26 септември вечерта от 18 часа. Мястото отново ще е същото - репетиционната в сградата на АТМ на 7-ми км. на Цариградско:https://www.facebook.com/pages/Tonstudio2/704118509601280 Пишете дали ви е удобен деня за да видим колко хора ще се съберем. Ако сме малко ще мислим за алтернативен вариант. 1 Цитирай
dzwer Отговорено Септември 13, 2014 Отговорено Септември 13, 2014 26-ти е петък... Аз примерно съм на работа до 18ч. и докато се добера до 7-ми км ще е станало 18:30ч. Аз ще дойда, ама пак ще съм от кибиците Ще домъкна двата баса от подписа ми и едно соц БГ комбо Dave Larios BC100 с 15 инчов Celestion говорител, който май е повече китарен, от колкото басов говорител Поне в това комбо звучи повече като китарен... Цитирай
boreto Отговорено Септември 13, 2014 Отговорено Септември 13, 2014 Аз пък имам удоволствието да ви поканя на един готин уъркшоп, който организираме - Andy Irvine bass workshop. Ще бъде утре, 14.09.2014 в клуб Jet Rock от 19:00 часа. Ще има джем, готина подгряваща група от съфорумци и супер полезно за всеки басист. Ето и линк : http://forum.muzikant.org/topic/158973-andy-irvine-warwick-workshop-in-sofia-14092014/ 1 Цитирай
Recommended Posts