kkertev Публикувано Юли 22, 2007 Публикувано Юли 22, 2007 IBANEZ GSA60BS Омолявам го да се свърже с мен. на 0888155543.благодаря. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 (Редактирано) А с каква цел пускаш темата? Искаш да купиш китарата ли? Ако е така - има си цял раздел от форума "Купувам - Продавам - Предлагам". Ако пък ти имаш тази китара и искаш да питаш нещо конкретно за модела - питай, китарата си е все китара, при всички китари нещата са сходни (с изключение на някои специфични елементи), особено при тази, която е нисък клас китара и няма нищо специално по нея. Ако пък (дано не е така) китарата е била открадната и имаш подозрение, че някой от форума го е направил - едва ли този някой ще го изчовърка съвестта, че публично във форум да си признае, че е откраднал китара за 300 лв... Ако не е нищо от тези посочените...нещо ми бяга смисълът на цялата тема... ...и пиши правилно. Редактирано Юли 22, 2007 от SomeoneElse Цитирай
kkertev Отговорено Юли 22, 2007 Автор Отговорено Юли 22, 2007 (Редактирано) Ми не. И двамата не познахте. Много добре знам каде се пускат обяви за купувам продавам в форумът Редактирано Юли 22, 2007 от KKertev Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Каква загадка само... Хмм... Хайде кажи, каква е хавата ? Цитирай
kkertev Отговорено Юли 23, 2007 Автор Отговорено Юли 23, 2007 Каква загадка само... Хмм... Хайде кажи, каква е хавата ? А длъжен ли съм? Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Хммм, за к'во ти е това ??? Аз лично GIO-тата не ги броя много за Ibanez, пък и те не са, единственото общо е подобието на надпис Цитирай
Icarus Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Добре де, к'во го питате човека за к'во търси въпросния пич, че и мнения за китарата давате? Ако можете помагате - ако не, знаете си нататък. Като не е казал, значи няма нужда да знаем явно Цитирай
3DL Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Баси мистерията ! Успех в начинание все пак, каквото и да е то! Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 ....едва ли целта ще е откупка ... като гледам си е 472 лева във прайс листата на Икономов .... явно важен е по скоро човека а не китарата ... успех все пак и от мен Цитирай
thurston Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 а така... за това дай да пускаме теми да се намираме на работа и да се правим на интересни. много яко. Цитирай
TONY Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 ....едва ли целта ще е откупка ... като гледам си е 472 лева във прайс листата на Икономов .... явно важен е по скоро човека а не китарата ... успех все пак и от мен ами както каза К.Кертев - не е, но би могло да бьде= той имаше такава - после бе в мен, после си я откупи и пак я продаде. а ,относно "Аз лично GIO-тата не ги броя много за Ibanez, пък и те не са, единственото общо е подобието на надпис " това е лично мнение на изказалият го за мен са много готини за цената си - пак лично мнение Цитирай
MDFk Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 @Кертев, айде кажи си наистина защо ти трябва човека собственик на китарата, защото ако не го направиш темата си ходи, а за спама който ще си породил/пораждаш, ще има и санкции. Цитирай
Recommended Posts