Тони Николов Публикувано Юли 19, 2007 Публикувано Юли 19, 2007 Ами колеги, търся някаква готина безплатна програмка, която да конвертира Mp3 формат от Wave формат да го "сгъва" до Mp3!!! Знам, че в търсачките има много, ама и доста от тях са смотани и за нищо не стават!!! Така, че аз ви моля да ми дадете съвет за някоя, която си заслужава!!! Благодаря предварително!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Дърпаш безплатното LAME.DLL, дърпаш и също толкова безплатното RazorLame (което е GUI за Lame) и действаш. Работи пърфект, няма нужда от инстали, кракове, шитни... Всичко 6. Успех! Цитирай
ultrazone Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Aко имаш 10-ка или 11-ка Windows Media Player - нямаш никакви грижи. Дано съм те разбрал правилно де: от .wav в .mp3, нали? Цитирай
drgoa.r Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 LAME ALL2LAME и така: - от първия линк си изтегляш който пакет си пожелаеш, обикновено са архиви. в тези архиви има бая файлове, има дори фронтенд, но аз не ти го препоръчвам. единственото, което ти трябва от тези архиви е файла LAME.EXE. - от втория линк изтегляш фронт-енд-а. има няколко опцийки за настройване, една от които е да му покажеш пътя до lame.exe. и действаш Цитирай
Rumenman Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Аз лично използвам AudioGraber v.1.83 free. Може да се ползва за конвертиране и за рипване на аудио дискове. Успех Цитирай
Converting Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 (Редактирано) www.howtoconvert.info <-- Тук ще намериш програмата Редактирано Април 14, 2008 от Converting Цитирай
Recommended Posts