Demonicus Публикувано Юли 19, 2007 Share Публикувано Юли 19, 2007 Има ли програма,която: 1. ...отделя само китарите от дадена песен; 2. ...може да забавя солата. И ако да,коя? Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 (Редактирано) Преди време имах един плъгин за WinAmp, които забавяше темпото на парчетата, като в същото време запазваше pitch-a. Иначе, можеш сравнително лесно с еквилайзера да изтеглиш солокитарата напред, за да се чува по-добре. Виж това, мисля, че е нещо подобно: http://www.winamp.com/plugins/details/12689 Редактирано Юли 19, 2007 от TerminalFrost Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 Аз използвам горния плъг-ин и съм доволен от него, макар да го използвам по това предазначение все по-рядко. Полезна щуротийка си е иначе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 Оп човеко поне аз си мисля че Гитар Про ти върше идеална работа.....поне на първо време .......Общо зето поне едно 70-80 % от песните по.....известните па и не толкова ги има там......и там са отделени секи трак......виждаш секи кое кога свири......мое си зададеш темпо.....или да ти пофтаря един такт 50 пъти ако ти е кеф.......сичко! Относно песните които ги нема табнати там.....горепосочения плъгин...... П.С.ОБаче не се доверявай сляпо на табовете......не винаги са 100 % вярни.......Обаче поне едно 75 % са......тъй че некой неща пак по интуиция или слух требе ги догодиш.....ко си перфекционист .......ако ли не млати си така....... Поздрави Евгени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 Има ли програма,която:1. ...отделя само китарите от дадена песен; 2. ...може да забавя солата. И ако да,коя? Мерси предварително Guitar Pro 5 е пръв приятел на лешпера. За мен най полезната програма правена някога. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 Guitar Pro 5 е пръв приятел на лешпера*. За мен най полезната програма правена някога. * ЛЕШПЕР - некадърен помощник на общия работник - б. пр. нищо лично - просто любим лаф... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юли 25, 2007 Share Отговорено Юли 25, 2007 Guitar Pro 5 с RSE (Real Sound Engine) е точно за тебе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 25, 2007 Share Отговорено Юли 25, 2007 ...но след като отстраниш отвратията RSE... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts