musicman Публикувано преди 18 часа Публикувано преди 18 часа Аз имам един JBL, който е party monster, обаче като си го слушам сам ме дразни, че има много баси. Има ли такова нещо като "неутрален" bluetooth speaker? Не става дума за монитори или слушалки. Например на Mac-a вградените говорители са супер (по моите разбирания), е нещо такова ми трябва но преносимо и да си го връзвам към телефона. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 18 часа Отговорено преди 18 часа Аз не съм срещал. В момента съм с Fresh'N'Rebel, това е един холандски стартъп за аудио техника, добър звук на добра цена, но не е неутрален, надуват бас и високи ... глася си го от EQ-то на телефона и ми е през оная работа какво са решили инженерите (с извинение), аз го ползвам като ходим в парка да пием на одеялото по една бира да дзидзика нещо или ако съм тръгнал на гиг за някъде и съм събрал целият цирк от аудио техника да слушам нещо. Не се оплаквам. Не мисля, че мястото на неутралния звук е в някакъв блутут speaker. По-скоро си му сложи някакво EQ, което да те устройва ... и толкоз. Като има бас и високи, добре, като ги няма е по-зле, и да ги подаваш ... все ги няма, не може да ги излъчи. Ей го моя, ама е от мигащите и гърмящите, няма да ти свърши работа: P.S. Също чуй Bose какво имат, повечето им техника е с голямо КПД, макар и скъпа ... не знам в БГ може ли да се пробва някъде. 1 Цитирай
musicman Отговорено преди 18 часа Автор Отговорено преди 18 часа ^ Е да, ама приложението на моето няма EQ. Трябва да видя от телефона може ли да му сложа. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 18 часа Отговорено преди 18 часа Не ми казвай, че си дал една шапка пари за Apple устройство и не може да се сложи EQ ... 1 Цитирай
musicman Отговорено преди 14 часа Автор Отговорено преди 14 часа Намерих къде е и стана доста по-добре, направо супер Трябва да пробвам в колата как ще е, дали трябва да го включвам и изключвам... 1 Цитирай
Recommended Posts