Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Тук може да чуете едно от парчетата,които записах наскоро у дома директно на компютъра.

:arrow: Raw Song :guitar:

Забележка:Това не е дори и демо,просто непретенциозен домашен запис без вокали,дори съм допускал грешки и неточности при свиренето.Целта ми беше да чуя как ще звучи песента като цяло със 2 китари и бас.

Софтуер:Cool Edit Pro 2.01 ; Hammer Head (drums)

Hardware:Jackson RR3 ; Behringer V-Amp 2

Отговорено

Ей, доживяхме, а? Най-накрая да публикуват нещо на тоя сайт...

Иначе парчето е добре, малко прекалено мелодично за вкуса ми де, но това вече е субективно мнение. За продукцията и преди съм ти казвал:-)

• 2 weeks later...
Отговорено
Тук може да чуете едно от парчетата,които записах наскоро у дома директно на компютъра.

:arrow: Raw Song :guitar: ....

Най-после се появи и второ парче(кликни на линка от предното парче)!То,всъщност е записвано по-рано от горното,но сега му дойде реда :( .Софтуера и хардуера си е същия.Скоро ще гледам да запиша и нещо с POD-а.

Отговорено

ден40 има една част дето е много подобна на The Haunted - 02 - Bury Your Dead която група определено ви препоръчвам особено на създателя на парчето..макар че вероятно ги слуша :cheers:

Отговорено

Хех,естествено че знам за групата и то отдавна.Дори бих казал че съм доста повлиян от последния албум на At THe Gates(бившата група на Андерс и Йонас от Хоунтид).А за подобието на "онази" част от RAW си прав , въпреки че не е било умишлено.Забелязах го по-късно.Просто има 3-4 последователни тона ,които съвпадат.Мисля че се искаха 16 или 24 тона зада се говори за плагиатство. :D

• 2 months later...
Отговорено
Мисля че се искаха 16 или 24 тона зада се говори за плагиатство. :(

32 тона ако се повтарят тогава се смята за плагиатство. :guitar:

Отговорено

Яко е :guitar: Само ако беше малко по-твърдо и с по-бавно темпо, така звучи прекалено като Thrash/Speed от 80-те, както и че поне на мен ми се струва прекалено мелодично.

Отговорено

Малко със закъснение,ама по-добре късно отколкото никога!

Благогаря за отзивите :D Както казах,то не са сериозни записи, а стила е точно таклъв какъвто се чува от записа.Съжелявам ,ако не е точно по вкус на всеки,но аз след дълги години на бичкосване някакси изкистализирах до тази насока.Останалата част от материала е сходен като звучене.Надявам се да намеря време скоро да запиша нещо. :guitar:

Отговорено (Редактирано)

Не разбирам защо се извиняваш, то слънце да си не можеш огря навсякъде. :green: На мен пък ми харесват, макар и малко "шведски".

ПП: Защо не си купиш един-два хубави микрофона и да запишеш нещо с новото кубе? Идейка само. :D

то не е кубе,баш half stack(150W) си е!И в това се крие отговора...
Разцепи го! :D Редактирано от Mu3epHuK
Отговорено

то не е кубе,баш half stack(150W) си е!И в това се крие отговора...

Иначе си прав,обажда много по-яко отколкото която и да е симулация от POD xtLive!