edgecrusher Публикувано Ноември 3, 2004 Публикувано Ноември 3, 2004 Тук може да чуете едно от парчетата,които записах наскоро у дома директно на компютъра. :arrow: Raw Song :guitar: Забележка:Това не е дори и демо,просто непретенциозен домашен запис без вокали,дори съм допускал грешки и неточности при свиренето.Целта ми беше да чуя как ще звучи песента като цяло със 2 китари и бас. Софтуер:Cool Edit Pro 2.01 ; Hammer Head (drums) Hardware:Jackson RR3 ; Behringer V-Amp 2 Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Ей, доживяхме, а? Най-накрая да публикуват нещо на тоя сайт... Иначе парчето е добре, малко прекалено мелодично за вкуса ми де, но това вече е субективно мнение. За продукцията и преди съм ти казвал:-) Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Аферим! Записвай сериозно, а после ни дай да чуеме <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D"> Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Тук може да чуете едно от парчетата,които записах наскоро у дома директно на компютъра. :arrow: Raw Song :guitar: .... Най-после се появи и второ парче(кликни на линка от предното парче)!То,всъщност е записвано по-рано от горното,но сега му дойде реда .Софтуера и хардуера си е същия.Скоро ще гледам да запиша и нещо с POD-а. Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 ден40 има една част дето е много подобна на The Haunted - 02 - Bury Your Dead която група определено ви препоръчвам особено на създателя на парчето..макар че вероятно ги слуша Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 21, 2004 Автор Отговорено Ноември 21, 2004 Хех,естествено че знам за групата и то отдавна.Дори бих казал че съм доста повлиян от последния албум на At THe Gates(бившата група на Андерс и Йонас от Хоунтид).А за подобието на "онази" част от RAW си прав , въпреки че не е било умишлено.Забелязах го по-късно.Просто има 3-4 последователни тона ,които съвпадат.Мисля че се искаха 16 или 24 тона зада се говори за плагиатство. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Мисля че се искаха 16 или 24 тона зада се говори за плагиатство. 32 тона ако се повтарят тогава се смята за плагиатство. :guitar: Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Яко е :guitar: Само ако беше малко по-твърдо и с по-бавно темпо, така звучи прекалено като Thrash/Speed от 80-те, както и че поне на мен ми се струва прекалено мелодично. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Малко със закъснение,ама по-добре късно отколкото никога! Благогаря за отзивите Както казах,то не са сериозни записи, а стила е точно таклъв какъвто се чува от записа.Съжелявам ,ако не е точно по вкус на всеки,но аз след дълги години на бичкосване някакси изкистализирах до тази насока.Останалата част от материала е сходен като звучене.Надявам се да намеря време скоро да запиша нещо. :guitar: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 (Редактирано) Не разбирам защо се извиняваш, то слънце да си не можеш огря навсякъде. :green: На мен пък ми харесват, макар и малко "шведски". ПП: Защо не си купиш един-два хубави микрофона и да запишеш нещо с новото кубе? Идейка само. то не е кубе,баш half stack(150W) си е!И в това се крие отговора... Разцепи го! Редактирано Февруари 17, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 то не е кубе,баш half stack(150W) си е!И в това се крие отговора... Иначе си прав,обажда много по-яко отколкото която и да е симулация от POD xtLive! Цитирай
Recommended Posts