bmo Публикувано Юли 16, 2007 Публикувано Юли 16, 2007 Много ще съм ви благодарен, ако получа аргументирани акъли за това коя карта да си напазарувам. горе долу като цена са на едно ниво. От там нататък изпадам в съмнения. като предимство на криейтива отчитам че работи със соундфонт2 (пц-то ми е с 2гб рам). имам намерение да си джиткам с М-аудио Аксиом 61. дали това пък дава предимство на аудиофила? от друга страна мидито се закачва на ю-ес-би... абе съвсем се обърках. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 10 пъти по-добре М-Аудио! И предпочиташ .SF2 пред VSTi??? Посочи един що-годе читав, може да съм пропуснал нещо... Цитирай
bmo Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 аз не сравнявам SF2 i VST. банките обаче могат да се използват още по време на работата с миди, а за виртуалните инструменти това поне не ми е известно. лично бих почерпил, ако някой ми обясни как да ползвам VST в миди програма. Цитирай
мегатон Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 аз не сравнявам SF2 i VST. банките обаче могат да се използват още по време на работата с миди, а за виртуалните инструменти това поне не ми е известно. лично бих почерпил, ако някой ми обясни как да ползвам VST в миди програма. ЗДРАВЕЙ! В СЛУЧАЯ МОЖЕШ ДА ИЗПЛЗВАШ HALION или V-SAMPLER 3 С МАЛКО ПОВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ ЩЕ ОТКРИЕШ ГОЛЕМИТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТИ ОСОБЕНО V-SAMPLER 3 ИЗПОЛЗВАТ ГО СЪВСЕМ УСПЕШНО И ПРИ ЖИВО СВИРЕНЕ.УСПЕХ! Цитирай
bmo Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) HALION и V SAMPLER за каква работа се използват? чувал съм и за някаква V-STACK но не Знам и тя за какво може да е Редактирано Юли 17, 2007 от bmo Цитирай
мегатон Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 HALION и V SAMPLER за каква работа се използват?чувал съм и за някаква V-STACK но не Знам и тя за какво може да е в случая понеже става въпрос и за формата sf2 тези и двата работят директно с този формат както с отделни sf2 така и с цяла sf2 банка разбира се подържат и много от най изпозваните vst формати звуци които са чувствително по качествени връзват се например към cubase,sonar и др. като v-sampler- 3 може да се използва и самостоятелно Цитирай
Roevers Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) аз не сравнявам SF2 i VST. банките обаче могат да се използват още по време на работата с миди, а за виртуалните инструменти това поне не ми е известно. лично бих почерпил, ако някой ми обясни как да ползвам VST в миди програма. И Reason работи с .SF2 файлове, а и лесно можеш да ги конвертираш във всеки друг формат. Освен това след AWE серията които имаха собствен RAM, май всички карти на Creative правят точно същото като V-семплерите - зареждат звуците в паметта на компютъра. Иначе каква ти е клавиатурата ,със сигурност не дава никакво предимство, освен че сетът ти ще е марков , просто за информация Редактирано Юли 17, 2007 от Roevers Цитирай
bmo Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 Да разбирам ли, че всички които писаха тук са за М аудио и софтуерен семплер вместо криейтив? Цитирай
Roevers Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Да разбирам ли, че всички които писаха тук са за М аудио и софтуерен семплер вместо криейтив? Да - ако само саундфонтовете са ти проблема, нямаш проблем Цитирай
bmo Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 след кратко ровене намерих това Maz_Sound_VSampler_v3.5.0.287 за същото ли говорим? Цитирай
patzo Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 аз за sf2 ползвам Sfz+ - програмчето е малко и върши идеална работа. Ползваш го като виртуален инструмент във кюбейс, нуендо или каквото решиш. Цитирай
MDMACORP Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Определено аудиофила.Само като се замислиш ,че няма почти никаква разлика между чиповете на най-ниския клас X-FI и платинум версиата ,освен преден панел.... Цитирай
bmo Отговорено Юли 19, 2007 Автор Отговорено Юли 19, 2007 ясно, значи аудиофил ! сега остава в Алмар да я имат в наличност защото втори месец чакам за Аксиом 61 и още никакъв го няма. Цитирай
MDMACORP Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 ясно, значи аудиофил ! сега остава в Алмар да я имат в наличност защото втори месец чакам за Аксиом 61 и още никакъв го няма. И аз чаках алмар 1 месец и накрая ми пратиха дефектна карта Цитирай
bmo Отговорено Юли 20, 2007 Автор Отговорено Юли 20, 2007 ясно, значи аудиофил ! сега остава в Алмар да я имат в наличност защото втори месец чакам за Аксиом 61 и още никакъв го няма. И аз чаках алмар 1 месец и накрая ми пратиха дефектна карта а как процедират с дефектните когато се случи нещо такова? и знае ли някой освен от там от другаде може ли дфа се купи таква карта ? Цитирай
Recommended Posts