Тони Николов Отговорено Август 3 Автор Отговорено Август 3 Аз стария си Епифон, модел Лес Пол, не го продадох, защото ми е подарък от бившата ми съпруга. Вече обаче ми беше писнало са свиря на него, защото близо 10 години го имам. Той също не е никак лош, но реших да си купя малко по-добра китара. Синът ми засвири на китара. Със събрани от баби и дядовци пари, той си купу Джаксън за 500 лв, който за цената си се оказа изключително сполучлив. Когато с него избирахме китарата му, направо ми влезна "мухата" и аз да си купя нова китара. Дори за тази Тигрица заради морета и други харчове нямах налични пари и ги взех в кредит от банката. Просто бях решил да си купя китара и го направих. Не съжалявам. Дори напротив, супер щастлив съм. 😊 Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 6 Автор Отговорено Август 6 Повдигнах още малко екшъна на Тигрицата ми и вече нямам онзи проблем на 19-о прагче на трета струна, само че ми се струва, че ми е малко висок. В сравнение с Епифона ми обаче си изглежда съвсем нормален екшън. Явно след като с този екшън си звучат абсолютно всички струни перфектно, значи така трябва да бъде. Искаше ми се на малко по-нисък екшън да свиря, но явно няма да стане. Не, че сега е висок, но ми се искаше да е по-нисък. Поне звучи перфектно китарата и не "пляка" никъде. Все още и си е много удобна за свирене. Цитирай
Voidhanger Отговорено Август 6 Отговорено Август 6 Винаги може да се направи и по-добре. Със сигурност нъта има нужда се пилне малко и 100% има нужда от левелинг. Задели едни 120-130 лева за лютиер, който да ти направи желания сет ъп и тогава пак ще си говорим. 1 Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 6 Автор Отговорено Август 6 ^ Да, съгласен съм. Познаваш ли някой майстор в София, който добре ги прави тези неща? Ако познаваш такъв, дай му телефонен номер. Благодаря предварително. Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 7 Автор Отговорено Август 7 (Редактирано) ^ Благодаря. Преди малко се чух с него. Тези дни ще му оставя Тигрицата, за да оправи всичко по нея. Редактирано Август 11 от Koobenot цитиране на предходното мнение 1 Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 7 Автор Отговорено Август 7 Днес му оставих Тигрицата ми. След някой друг ден ще видя каква ще си я взема обратно. Мишо каза, че китарата ми като цяло е много добра. 1 Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 10 Автор Отговорено Август 10 Мишо направи Тигрицата ми перфектно. 😊 Благодаря ти много за съдействието. 2 Цитирай
Voidhanger Отговорено Август 10 Отговорено Август 10 Ехее, оставаше и да не я КАза ли ти какво е правил? Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 11 Автор Отговорено Август 11 (Редактирано) ^ Да, каза ми. Имаше на 2-3 места да изпили някои прагчета. След това имаше леко да изправи самият гриф и да оправи леко нъта. Каза ми, че Тигрицата си е супер като цяло, като това са нормални заводски проблеми, които се срещат в почти всяка китара. В момента Тигрицата ми е с нисък екшън и свири прекрасно. Няма абсолютно никакви проблеми никъде по грифа. Благодаря ти още веднъж. Редактирано Август 11 от Koobenot цитиране на предходното мнение Цитирай
Voidhanger Отговорено Август 11 Отговорено Август 11 Да и моето Хаги имаше такива леки проблеми. Прекрасни китари са, със здраве да си я ползваш! Цитирай
Recommended Posts