elexa482 Публикувано Юли 17, 2024 Публикувано Юли 17, 2024 Какви приложения мога да използвам за четене на ноти от таблета Цитирай
musicman Отговорено Юли 18, 2024 Отговорено Юли 18, 2024 Аз ползвам SongBook, то е за табулатури, ама може да сложиш и PDF примерно. Преди ползвах OnSong, ама те го направиха с месечен абонамент и го спрях. И двете програми имат MIDI интеграция можеш да разлистваш с MIDI команди. 1 Цитирай
yamaha Отговорено Юли 18, 2024 Отговорено Юли 18, 2024 Малко встрани от темата, понеже не ползвам таблет, а PC, но все пак да споделя, че независимо кой какво ползва, когато и двете му ръце са заети да свири - има едни малки симпатични и полезни BT-педалчета, с които лесно се обръщат страниците. Има единични (едно натискане напред/две назад), има и с два педала, и доколкото бях чел в спецификациите на моя - работят на всичко, което има BT...телефони, таблети, лаптопи, без значение от операционната система...поддържат също така доста формати, поне аз най-често ползвам ноти на .pdf, понякога на .doc или нещо директно на картинки/скрийншотове. 1 Цитирай
Recommended Posts