Zlatanov Публикувано Юли 9, 2007 Share Публикувано Юли 9, 2007 1. Загубих си две от пластинкиките(правоъгълничетата, скобките и т.н. ) дето натискат струните горе на заключването, та ако някой може да ми каже колко струват ако се продават изобщо или колко е цялото заключване? или къде може да си направя пластинки и за колко пари ... 2. Ако може някой да ми каже колко струва точенето на ножовете на флойда и кой може да извърши тая операция и сетъпването после на китарата мерси предварително ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2007 Share Отговорено Юли 9, 2007 1. Цял нът е 55$. Моят е счупен и мислех да го сменям, ама при тази цена... Всякакви части за Ibanez можеш да закупиш от сайта ibanezrules.com 2. Мен също ме интересува. Също така - колко често се налага такава операция или зависи от самия материал, от който е изготвен трем-а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 9, 2007 Share Отговорено Юли 9, 2007 Хм, за флойд роуз мисля, че съм виждал и по-евтини нътове. Не са ibanez, разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Юли 10, 2007 Share Отговорено Юли 10, 2007 Някой беше писал, че имало в РФ за около 20лв. То така или иначе няма да сменяш целия нът, а ще вземеш само пластинките, така че няма значение, че не е на Ibanez. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts