Nikolov_76 Публикувано Април 15 Публикувано Април 15 Здравейте, попадна ми този ефект на Boss. Установих, че понякога светодиода не работи, въпреки, че ефекта е включен и криви. Установих също, че понякога сигнала пада, т.е губи се. Изненадан съм, защото до сега не бях чувал ефект на Boss да се развали. Някакви идеи? Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Април 16 Отговорено Април 16 Конектора на входа - почисти с контактен спрей. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 16 Отговорено Април 16 Скоро оправих един ефект с подобни симптоми и там проблемът беше в суича (3PDT). Беше се натрупала някаква сравнително твърда "смес" от грес+прахоляк+боклуци и не можеше да щрака като хората. Обаче Бос педалчетата нямат такива механични суичове, така че в твоята ситуация няма да е това проблема. Вземи го отвори и прегледай да няма някоя счупена спойка при жаковете на входа и изхода, както и на захранващата букса. С батерия по същия начин ли се държи? Почистването с контактен спрей е добра идея, подкрепям. Мини и входа и изхода и захранващия куплунг. 2 Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Април 18 Отговорено Април 18 В педалите на Бос, както и в много други всъщност, входния жак има ключ вътре, който прекъсва захранването, ако няма нищо включено. Ако този конкретен метъл зоун го прави това винаги - може да се опита да се байпасне нацяло този конектор, за да се види дали е от там. Отделно от това - как го захранваш този ефект? Да не е на батерия и да е протекла? 1 Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Април 18 Автор Отговорено Април 18 (Редактирано) Всичко е ОК. Оказа се скапан пач кабел. И скапано захранване. Редактирано Април 18 от Nikolov_76 1 1 Цитирай
Recommended Posts