DANEV Публикувано Февруари 8 Публикувано Февруари 8 Заповядайте тази събота в Ten Fingers Live Music Bar (Burgas) от 22.30. Ще ви представя част от любимата си музика основно в блус контекст. 3 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 8 Отговорено Февруари 8 Много як звук си направил ... хем crunch, хем малко fuzzy. Можеш ли да кажеш каква е тайната съставка, освен пръстите? 1 Цитирай
DANEV Отговорено Февруари 8 Автор Отговорено Февруари 8 Благодаря! В случая свиря с Mesa Boogie Lonestar special чистия канал. Използвам JHS - Double Barrell v4. Tube screamer канала на драйва. От рийпър използвам плъгини основно на Fabfilter, които си изтеглих от рутракер. С еквсалайзъра съм изрязал ниските и съм буустнал малко около 3300hZ. Сложил съм saturation и някакъв руум ривърб на плъгините на Валхала (изтеглени пак от рутракер) и още един ривърб, който си е вграден в рийпъра. Дано това помага. Поздрави! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 8 Отговорено Февруари 8 Супер, благодаря! А пред ампа какво има SM57 и после в аудио интерфейс и DAW? Цитирай
DANEV Отговорено Февруари 9 Автор Отговорено Февруари 9 Sm57 и Senheizer E906. Правя ги ляво и дясно. И после през звукова карта на Behringer - UMC 202HD. И използвам Reaper. 1 Цитирай
Recommended Posts