Jump to content
Българският форум за музиканти

Накратко и конкретно


Recommended Posts

Здравейте.

Възпитанието изисква човек да се представи и е чудесно, че има такава тема.

От друга страна (пак от възпитание) прочетох задължителната тема "Що е то форум и с какво се яде" ли беше... ? и ми се струва, че нивото е доста високо и май не съм за тук. Все пак, длъжен съм да опитам. Та, за какво иде реч:

Преди 20-30 годинки се събирахме и си подрънквахме разни парчета на Гоя, Сантана... къде на две, къде на три кухарки. Повечето ги знам, но има и мелодийки, които сме дрънкали хиляди пъти, а не знам, нито на кого са, нито как се казват. Естествено, ноти нямаше, всичко правехме на слух. Тогавашната компания отдавна се разпиля, някои по света, други на "другия свят"...

Напоследък ми остава време и започнах да ги изравям от спомените си. Дори ги натаманих чисто слухарската, до някъде... И, на въпроса.

Мога ли някъде тук да кача съответната мелодийка, издрънкана от мен и да очаквам някой да я познае, да ми каже име, заглавие, нещо... по което да търся в Ютуб, или евентуални ноти, пръстовки и т.н.

Благодаря за вниманието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет и добре дошъл! :thumbup: Фактът, че си прочел правилата и пишеш на кирилица е похвален, музиката не е състезание, така че всичко е добре дошло, стига да е в границите на правилата и най-вече човешките норми. Мелодийката можеш спокойно да я качиш в раздел "Говорилня", скоро аз самият имах терзания за едно парче и отворих тема там – цък. По отношение на качването, варианти бол – директно тук във форума, ако е в границите на определения размер и формат, за бързи споделяния Vocaroo е супер платформа, ако искаш да си ги категоризираш, преименуваш да качваш дема и т.н. Soundcloud ще ти свърши по-добра работа ... може и да има по-добри варианти, тези ми идват на първо четене на ум. Успех! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.