vihro Публикувано Юни 29, 2007 Share Публикувано Юни 29, 2007 Здравейте колеги.Отдавна искам да си сваля трите части на това видео,но ги няма качени в по-известните торенти.Ще съм благодарен да ме опътите от къде мога да ги сваля.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Юни 29, 2007 Share Отговорено Юни 29, 2007 Можеш да го дръпнеш от програмата E-Mule (http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1 -линк за даунлоуд,ако я нямаш).Там ги има и трите части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юни 30, 2007 Автор Share Отговорено Юни 30, 2007 Можеш да го дръпнеш от програмата E-Mule (http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1 -линк за даунлоуд,ако я нямаш).Там ги има и трите части Да,с Е-мулето е ясно,но чакаш ред,бавно дърпа и ако все пак успееш да свалиш нещо голямо,може да се окаже,че файла е повреден и си скубеш косите.Затова ми беше идеята чрез някой торент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Аз имам абсолютно всички уроци на Dave Weckl...ама защо не каза като беше в Русе.Провери в www.demonoid.com .Мисля че там има всичко което ти трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юни 30, 2007 Автор Share Отговорено Юни 30, 2007 Аз имам абсолютно всички уроци на Dave Weckl...ама защо не каза като беше в Русе.Провери в www.demonoid.com .Мисля че там има всичко което ти трябва За съжаление от няколко дни не ми се отваря.Надявам се скоро да го оправят.Мерси друже Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 4, 2007 Автор Share Отговорено Юли 4, 2007 Аз имам абсолютно всички уроци на Dave Weckl...ама защо не каза като беше в Русе.Провери в www.demonoid.com .Мисля че там има всичко което ти трябва За съжаление от няколко дни не ми се отваря.Надявам се скоро да го оправят.Мерси друже Най-накрая сайта работи,но проблема остава-!ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА АКО НЯМА ПОКАНА!Малко е тъпо това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 4, 2007 Share Отговорено Юли 4, 2007 Аз имам едно ДВД на Дейв, което се казва така, но трябва да проверя като се прибера. Също така мога да ти дам показа за Демоноид-а. Хайде довечера ще гледам да свършим работа, ОК? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 4, 2007 Автор Share Отговорено Юли 4, 2007 Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 4, 2007 Share Отговорено Юли 4, 2007 Ееее, сори, но в момента няма как да ти пратя покана, гледай какво ми пише: "You can not create more invitations at the moment. Invitation codes are limited based on time since last creation and other factors. Please check back this space, you'll be notified here when you are able to create an invitation again." Иначе за ДВД-то ще проверя като се прибера. Сий я! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 4, 2007 Автор Share Отговорено Юли 4, 2007 Ееее, сори, но в момента няма как да ти пратя покана, гледай какво ми пише:"You can not create more invitations at the moment. Invitation codes are limited based on time since last creation and other factors. Please check back this space, you'll be notified here when you are able to create an invitation again." Иначе за ДВД-то ще проверя като се прибера. Сий я! Няма проблем и благодаря още веднъж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 4, 2007 Share Отговорено Юли 4, 2007 Имаш РМ (даже два, че май нещо сбърках първия път). Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts