kitaratapesho Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 (Редактирано) уфф за кво ли ми беше да му отговарям въобще на ония сладур, то па и Иво се върза на бъзика и даже теорията си пусна Редактирано Юли 3, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Topsun Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 трябва да знаеш какво искаш и от там ще ти се решат проблемите.теория,не теория...... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Един френд беше в Норвегия преди месец се върна сега пак ще заминава....разказа ми доста неща...не знам как стоят нещата навсякъде но те със сигурност не са свирили полки и танга...били са в хотел и са свирили предимно рок,блус и разни евъргрийни...разказа ми че хората са се разцепвали на Smoke on the water...и Stilll got the blues........иначе Топсън е 100% прав че тръгнеш ли по Норвегии и кораби край с авторската музика .....просто защото всяка свободна минута трябва да учиш песни...така и тоз френд Ангел се казва е един от най-добрите китаристи за според мен в БГ-то но няма нито нота авторка музика Цитирай
mengel Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) Аз лично съм ходил в Гренландия 2 пъти с бандата. Ходил съм и в Норвегия и в Дания. Та от всички места дето съм ходил там е най-яко. Не е като хотелите и корабите в Норвегия и Дания, дето свириш почти само на баби. Мисля, че въпросът е строго идивидуален, обаче аз бих препоръчал на музиканти, които още не са се снабдили с жени, деца и т.н. да се пробват. За авторската музика не съм съгласен, защото работното време особено на суша в Скандинавие е обикновено от 09-12 часа. Имаш време да се занимаваш колкото си искаш. Хубавото е че ако още нямаш як инструмент и апаратура, за 2-3 месеца максимум можеш да събереш пари. . Разликата е в целите, които си поставяш. Повечето ходят по чужбина единствено и само заради парите. Естествено, че трябва да отделяш време и за правене на нови парчета, но това е най-вече в началото. А като поработиш някоя и друга година можеш да спреш ако искаш. Редактирано Юли 8, 2005 от mengel Цитирай
mengel Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) И още нещо. Първия ни импресарио ни беше казал следното:" И внимавайте защото българина като се види с 2000 $ в джоба и му се обърква ценностната система в главата и после не знае какво прави". А сега за Гренландия: там най-ме кефи. С Vissiondann се познаваме оттогава. Местните са големи чешити. В столицата Нуук има една легендарна кръчма "Мутен", където се свири. Там можеш да си позволиш да свирнеш нещо по-хард. Не е като хотелите и корабите в Норвегия и Дания, дето свириш почти само на баби Редактирано Юли 8, 2005 от mengel Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Прочетох интересни мнения... Всеки има право да си мисли каквото иска... Ама да ви кажа аз... НЯМА ТАКИВА МУЗИКАНТИ КОИТО СА СЕ ПРЪКНАЛИ ОТ НИ6ТОТО... Всеки е минал по един и съ6ти път.Кой е минал по-напряко,кой обикалял,....някой се 6маткат и обясняват как по-добре свирят у дома(имена няма да споменавам)...някой бачкат по-упорито,други мързелуват и т.н. В Гренландия свирим каквото ни харесва!Е ако трябва да съм откровен има и не6та които не харесвам ,ама са задължителни Но в едно съм сигурен!Работата ми ме први все по-рутиниран музикант!Тук няма да ви обяснявам какво точно свиря,кои инструментали правя,6тото не искам да звучи нагло,ама...Ако се качим на една сцена с дома6ните музиканти(които повече говорят,и се мислят за велики)... ами ...тогава 6те се разбере,ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ СВИРИ ПО чУЖБИНА! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) грешка Редактирано Август 26, 2005 от Nalbantov Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Почуствал си се засегнат?че направих сравнение с дома6ните "велики" музиканти? Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Почуствал си се засегнат?че направих сравнение с дома6ните "велики" музиканти? не почуствах се засрамен че музиканти се мислят за по музиканти от други Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Какво пита6 бе човек?Бъди по-конкретен! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Какво пита6 бе човек?Бъди по-конкретен! нищо не питам прочетох нещо после си помсилих нещо накрая си викам живота средно е 60 години има няма та тва е . ти кво ? Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Почуствал си се засегнат?че направих сравнение с дома6ните "велики" музиканти? ааааа бтв колко вида велики музиканти има Цитирай
Recommended Posts