alis Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Впечатляващо е, няма спор! Пускам един линк с друго изпълнение на мадамата. Нека не звучи като злорадство, но мисля, че може да поработи още върху техниката си.. http://www.youtube.com/watch?v=qXqnJbObq1o...ted&search= Не можа да ме грабне по никакъв начин!И аз смятам че трябва да поработи върху техниката си,много е тромава Цитирай
Грация Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 (Редактирано) Боби Макферин Този човек какви интервали прави! Просто няма нужда от коментар.. Да не говорим за всичко друго! Запазих си го при фаворитите! Редактирано Юли 9, 2007 от Грация Цитирай
Elly Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Ей тва негово изпълнение ми е от любимите измежду тия клипове в youtube... И аз обичам да си ги преслушвам отвреме на време Някой друг, освен мен, да е чул, че Боби смята догодина да намине оттук? Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Сериозно ли ще идва??? От сега си заплювам място на концерта...стига да не е и за него билета 200 лв,макар че има защо да струва толкова Слънчев ден! Цитирай
alis Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 Тая го пищи тона не го пее,а пичовете даже и пеят.БАСИ ТЪПТА КУЧКА е тая. Абе човек,тези високи тонове не биха могли да бъдат изпяти по друг начин.......Друг е въпроса дали е тъпа или умна.. Цитирай
alis Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 В такъв случай ще ми е интересно да чуя,как си на трета би могло да звучи неизпищяно!Дали не би могла да го запише и да го чуем? Цитирай
coh-da Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Има няколко състояния на гласа. Еднот е шепот, което във високите ьестоти наричаме фалцет ии "лъжлив" глас. Дргото си е гласа с неговите регистри: бас, баритон, тенор, алт, мецосопрано, сопрано и смесица за всеки два последователни измежду тях (на който както му харесва или си е). Третото е т.нар. микс! Полуглас, полуфалцет, който служи за добра "маскировка" на хора, които не могат да пеят високо, но достатъчно с микса си да залудят непросветните, че могат да пеят. Много от т.нар. хеви-певци са така и много малко са тези измежду тях, които пеят наиситна без микса си във високите. Четвъртото е т.нар. уисъл или зип войс (whisle or zip voice). Тоно за таков състояние на гласа става въпрос тук (по-горните топици). Това отново НЕ Е ИСТИНСКИ ГЛАС. Това е специфично състоние на гласните струни доста различно от нормалното гласово пеене. Повече подробности - по-късно! Цитирай
Gingar_snaps_back Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Еми като стана въпрос за майсторлъци...мога да ви заинтригувам ,най-вероятно, с нещичко от тъй наречeрния Beat box. Ясно е,че няма нищо общо с пеенето ,но мен определено ме кара да се заслушам....И тъй като нищичко не чаткам от този занаят (бийтбокс-а) се чудя как подяволите го прави? Ето вижте сами... http://youtube.com/watch?v=DsNFxOOnjgw Цитирай
Грация Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 ^Абе, нещо се разрових аз за beatbox и вижте какво открих. Човекът има съвсем малко участие. Цитирай
KhanAttila Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 ^Абе, нещо се разрових аз за beatbox и вижте какво открих. Човекът има съвсем малко участие.http://www.youtube.com/watch?v=UnFV-fvgOu0...ted&search= hysterical.gif hysterical.gif Тоя папагал ме разцепи от смях. Ако искате да видите сполучлив микс между биийтбоксинг и пеене, вижте версията на парче на Бон Джоуви от Блейк Луис: Доколкото си спомням, Джон Бон Джоуви беше бая шокиран заради импровизациите и се съмняваше, че Блейк ще успее с това в Америкън Айдъл, обаче в крайна сметка всички зяпнаха и определиха това изпълнение като най-рисковото в историята на предаването. Цитирай
Recommended Posts