Боян Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Моето скромно мнение е,че в българия няма музикален бизнес и скоро няма да има такъв какъвто ми/ни се иска!С прадня боя не става!а наздраве на всички! Оценява се, предполагам, ентусиазма ти като един нов и амбициран потребител. Ама поглеждай за всеки случай датите на предните постове, кога е пуснат съответния топик... и т.н. Вадиш разни стари теми от нафталина. :hello: Цитирай
soundburger Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 за кои бг продукт е правен маркетинг в бг и/или по света? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) Верно ли има такава тема? Има ли Музикален Бизнес в България? ...има ! Има! ИМА! хип хип УРА! След около седмица,БГ Бизнеса ни Става Европейски БГ Бизнес! Честито на Участващите! ееех Времена! ех Хора! ... ех Въпроси! ...баси и Отговорите ! Жалки, Гадни, Черни! ...смях ли?! СРАМ!!! :wall: :wall: :wall: Редактирано Декември 24, 2006 от BlackCorsair Цитирай
BlackCorsair Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 ...в момента дават по БТВ некъв Коледен Концерт на Застаряващи БГ Естрадни Певци,пеещи на Плейбек Ей това е Родния Шоу Бизнес ... ...и Чалгата(пак Плейбек)... Ако знете само Спонсорите (Мтел,Глобъл и Разните Бири и Ракии) какви Огромни Суми дават за ПЛЕЙБЕК и Палячовци и Силиконови Каки! ееех Народ! ееех Култура! Шоу Биснес А??? :wall: :wall: :wall: Цитирай
soundburger Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 абе ниакои знае ли бг рок или метал компаниа и коиа е тиа... таз на ахат маи не е метал Цитирай
BlackCorsair Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 абе ниакои знае ли бг рок или метал компаниа и коиа е тиа...таз на ахат маи не е метал ...за какво ти е ве?! ...май не четеш,кво пиша из Форума... ...ако имаш,добри песни и мислиш,че си заслужава да се чуят,Учи Английския и се Пробвай с Лейбъли в Които Българи замесени няма Цитирай
soundburger Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 ми то каквото и да правим по добре да се ориентираме навун като останалите 1 миллион булгари маи... Цитирай
browser Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 Аз лично купувам оригинална продукция, а и често минавам през доста пустеещите от страна на клиенти вече музикални магазини.Сега купувам предимно сръсбко и чалга, те винаги са си вървяли у нас.Иначе за последно БГ поп и рок музика си кувах през 2000-2001 г. , сега просто и да искам няма нещо качествено което да купя. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 Сега купувам предимно сръсбко и чалга, те винаги са си вървяли у нас.Иначе за последно БГ поп и рок музика си кувах ...eвалата брат.. Цитирай
alrock Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Няма музикален бизнес, но за сметка на това има сеир бизнес. Цитирай
levaka Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Като говорите за чалгата, изпускате основния акцент. Тя не се слуша, защото се харесва от хората, тя се слуша, защото трябва да се слуша, защото е издигната в култ. Защото е приета за кул; на простия човек му стига чуждото мнение, той не може да мисли. "Щом всички казват, че чалгата е хубава, то значи... тя е хубава. Защото ако аз смятам инак, то излиза, че аз имам някакъв проблем, че съм дефектен, а аз не съм дефектен"... Така се правят модите, така съществува обществото- няма значение какво ти идва отвътре, важното е какво мислят другите. А като прибавим и типичните клишета, които ми приличат на момент от Family guy- от рода на "всички яки пички и пичове слушат чалга, метълите са грозни и смърдят, рапърите също, пънкарите са уроди, а хаусарите са наркомани" ни става ясно защо чалгата набира скорост. Аз даже си мисля понякога, че някоя умна мутра (уау, как звучи само) е решила да си направи ташак с българското общество и е създала чалгата. После пък някоя друга мутра, ама западна, решила да се изгаври още повече и измислила хауса. А музика с душа у нас трудно ще започне да се котира, понеже повечето българи не могат да мислят сами (това си е факт от време оно). Трябва им влияние, да прочетат в Блясък кое е "яката работа" и да слушат него. И за нещастие, голяма част от рокаджиите/металите също са такива, каквито са чалгарите- слепи животни. "Аааа, копеле, всичко останало е баси злето, само метъла рулира, друга музика освен това няма"- хейтъри, които не слушат толкова сърцето си, колкото казват "аз не съм чалгар, следователно съм нещо повече"... Честно казано, съгласявам се на 100% с написаното от AXE в началото на темата- музиката е това, което чувстваш. Правиш музиката, която ти прави кеф на теб- ако тя прави кеф и на други хора, супер. Ако ли не- ако ли не, тогава можеш да си я слушаш сам и да й се кефиш. Наскоро ми предполиха да списвам някаква умряла от гъдел рубрика в едно списание- само дето не можех да я списвам така, както на мен ми се щеше, ами както се харесваше на моя благодетел. А това, което му се харесваше, беше коренно различно от моя стил и по мое мнение, боклук. Написах една статия, прочетох я, не почувствах удовлетворение, дори напротив. Браво, взех пари, супер. Пробвах нова, тя стана още по-зле- без душа и без характер- тя дори не стигна до публикуване... тогава се уверих на 300%, че ако ще правиш нещо за пари, трябва да жертваш своите идеи... а това не е далавера. Цитирай
aarab Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Има музикален бизнес, но той не включва стойностна музика. Представете си , че сага се появяват Металика в България..... ще пробият ама нанайсе.... Важното е да се свири! Цитирай
Recommended Posts