Mensa Публикувано Юни 23, 2007 Публикувано Юни 23, 2007 Тази песен я направихме преди 3 години, но така и не си записах чистата китара, която се пада точно след тази част ( т.е. песента не е цялата). Надявам се скоро да я завършим. Все пак ще се радвам да чуя мненията ви за песничката и се надявам да не си премълчавате критиките. Ето я и нея: Invisible Dreams - Reason (demo) А за всички, които не са чували другите ни работи и за тези, които са ни позабравили, ето другите ни две теми с авторски парчета и кавъри. Invisible Dreams - Авторски Invisible Dreams - Covers Приятно слушане MENSA Цитирай
Mike Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 "The Cage" е най-силнто ви парче, после е "Reason", а другите авторски са малко назад, но всички са хубави. Звучите доста стабилно. Кавърите също са хубави. Продължавайте в същия дух. Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Invisible Dreams - Reason (demo) Това парче, много ме изкефи!!! Браво момчета , давайте все в този дух!!! УСПЕХ Цитирай
vhcs Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 добро е ама вокала е потънал някак си в микса ... а може и на мен така да ми се струва а може и нарочно да сте го направили така. ... значи според мен вокала не се чува достатъчно. Дригото звучи много добре - агресивно и готино. На мене и така ми звучи завършена .... ама щом казваш значи има още Цитирай
synchu Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 На мен всички ми харесват Яка музика - харесва ми. Бих си купил диск, ако дай Боже и ви го пожелавам направите! Продукцията може да се пипне, ама нали са демота ся, пък и т'ва може да съм само аз, който мисли така хехехе Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Благодаря на всички за изказаното добро мнение за бандата. synchu като завършим диска ти ще си първия на който ще се обадя Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Междо другото който има желние ще може да ни чуе на Фестивала в Силистра на 7 и 8-ми септември, така че ако има фенове от околността да заповядат да се разбием! Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Благодря на всички за добрите коментари..и още ведннъй ако има някой от региона да зпаовяда на фестивала, който ще се проведе на 7 и 8 септември в силистра..там ще свирим! Цитирай
synchu Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Благодаря на всички за изказаното добро мнение за бандата. synchu като завършим диска ти ще си първия на който ще се обадя Оценявам го хехехе и се радвам, че пишеш като ...их че Силистра е толкова далеч. Цитирай
Грация Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Чух само Reason и Cage, страхотна работа сте свършили! Не съм особена компетенция, но не чух нещо конкретно, което бих изкритикувала. Малко ми напомняте на Disturbed, които много харесвам! Много успехи! Цитирай
bulby Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Яко, на мен това парче Reason много ми напомня финландците Sentenced, които са ми твърде любима банда. Продължавайте само така Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Ухаа много добре!С удоволствие ще си купя албума! Цитирай
Recommended Posts