yamaha Отговорено преди 6 часа Отговорено преди 6 часа (Редактирано) 4 hours ago, NiaPetrova said: Досега се учех на синтезатор, но искам да премина на пиано. Съмнява ме да сте се учили точно на синтезатор, а по-скоро става дума за някакъв кийборд с лека клавиатура, вероятно включващ и аранжор. Щом досега сте натискали само леки клавиши, всяко пиано с хамър ще бъде по-добро за обучение от това, което е било досега. Само ми е любопитно...от това огромно разнообразие на модели от изпитаните фирми, които от десетки години само с това се занимават, защо се спряхте точно на китайската Pianonova, която дори не е и фирма, а само търговска марка, която Мюзикер поръчва в Китай за техния магазин... P.S. @Koobenot, забеляза ли с каква полифония е този модел - сигурно е единственото пиано в света с полифония 81 - доста нестандартно решение. Редактирано преди 6 часа от yamaha Цитирай
Koobenot Отговорено преди 4 часа Отговорено преди 4 часа 2 hours ago, yamaha said: P.S. @Koobenot, забеляза ли с каква полифония е този модел - сигурно е единственото пиано в света с полифония 81 - доста нестандартно решение. Дори не съм го гледал това, само като видях кучата марка и затворих таба на браузъра. Възможно е изобщо да не е 81, а да са преписали отнякъде нещо, може нарочно да са написали нещо грешно, възможно е и да са го имплементирали нестандартно. Грешката може да е в спецификацията на производителя, възможно е и да е в спецификацията на магазина и другите магазини също да го преписват грешно. При всички случаи няма смисъл в това число, ако примерно искаха да заключат архитектурата и да направят захранване което да работи на 8.5V да не можеш да го купиш отникъде, но тази стойност не е интерфейс към външния свят а просто резолюцията на полифонията, тъй че ... безсмислица. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа @NiaPetrova Няма нужда да пускате нова тема. Ако обичате, кажете бюджет, в който се целите и ще ви препоръчаме ново пиано. @yamaha От новосъздадената тема, която затрих стана ясно, че: Quote До сега съм свирила по слух на преносим синтезатор Yamaha PSR-E463. Цитирай
yamaha Отговорено точно сега Отговорено точно сега Е да де, в това бях практически сигурен - кийборд с аранжор...добре поне, че не каза "йоника". Цитирай
Recommended Posts