Claypool Публикувано Декември 27, 2022 Публикувано Декември 27, 2022 Сдобиха ме с укулелето. 😊 Понеже едва ли ще просвиря хавайска музика, питането ми е дали може да бъде преправено на на четириструнна бас китарка. Така бих имал по-голям шанс да ползвам инструмента, да си дрънкам вкъщи. Не бих искал да го повредя, ако започна сам да сменям струни. По-скоро, предпочитам лютиер да се заеме, ако въобще му се занимава на някого. Моля за мнение. Цитирай
musicman Отговорено Декември 28, 2022 Отговорено Декември 28, 2022 По-добре си вземи бас укулеле 1 Цитирай
solar_sea Отговорено Декември 28, 2022 Отговорено Декември 28, 2022 Укулелето изобщо не е необходимо да бъде само за хавайска музика Виж следния учебник - това са кратки етюди за всяка тоналност на укулелето в обичайния сол-до-ми-ла строй. По нета има множество аранжименти - класическа, поп и фолклорна музика. 1 Цитирай
dedo pop Отговорено Декември 31, 2022 Отговорено Декември 31, 2022 Не може. Бас укулелето е друг размер на тяло, скала и всичко останало. Сопраното е малък инструмент. 1 Цитирай
Recommended Posts