vhcs Отговорено Юни 22, 2007 Share Отговорено Юни 22, 2007 Здрава машина ... да ти е честито !!! Грег наистина е свършил страхотна работа!!! .... и яко жициииии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 22, 2007 Share Отговорено Юни 22, 2007 Каква цифра ти излезе удоволствието? То реално това е много интересен момент, сигурно и други хора се интересуват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Юни 24, 2007 Share Отговорено Юни 24, 2007 Мхм определено...звяра си го бива ама аз не си падам по толкоз сложни модели...иначе кърти отвсякаде,а след време ако решиш да го подаряваш имай ме в предвид... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 25, 2007 Автор Share Отговорено Юни 25, 2007 Благодаря за честитките. Бях малко извън града и с ограничен достъп та затова сега отговарям на разните видове запитвания @visiondann - относно цената - мисля, че най-добре разбира се и коректно е да се говори с Грег по въпроса. Както в няколко други теми вече беше споменато - всички устройства са до голяма степен индивидуални, така че и цените зависят от индивидуалните предпочитания. Само ще кажа, че съотношението цена/качество е изключително и това е много меко казано. Изработката е сравнима с бутикови усилватели, а ти специално много добре знаеш за какви цифри става въпрос там Тъй като постъпиха и запитвания за конкретните настройки при записа - аз лично не смятам, че има много полза от тях, тъй като т.нар. voicing на усилвателя все пак си е специфичен, както и реакцията на отделните настройки (бокса, стаята, микрофоните, етц) - но за информация - ритъм откъса в началото е с Гейн наполовина, после с усилен до край. И двата лийд семпъла са с гейн на 1 часа (по системата на часовника), т.е. малко над половината. Тъй като обаче ампа има и Лийд Драйв корекция за лийд канала - потенциометъра беше на около 1 часа също, т.е. пак малко над половината. Освен това много от иначе типично EQ тип корекциите на самият усилвател имат значително влияние върху драйва - графичния еквилайзер, Lead bright ключето, Fat ключето, Mid Gain ключето, корекции на високите оказват също съществено влияние, но има драйв в излишък определено. Настройката на графичния еквилайзер е под формата на V - с леко намалени ниски и високи. Доколкото си спомням при Чистия и при Ритъм откъсите беше изключено EQ-то. При лийд семплите беше включен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 3, 2007 Автор Share Отговорено Септември 3, 2007 Тъй като бях написал (доста отдавна ), че ще пусна и смесен/пълен запис от ампа. Ето това тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=27339 е само амп-а. Всички чисти, полу'мръсни' и 'мръсни' китари са записвани с този амп. ( за по-кратко http://synchu.muzikant.org/EG_MistyMornings_4.mp3) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts