Jump to content
Българският форум за музиканти

Новият ми Garland By Gregg

Recommended Posts

Каква цифра ти излезе удоволствието? :cheers2: То реално това е много интересен момент, сигурно и други хора се интересуват :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм определено...звяра си го бива ама аз не си падам по толкоз сложни модели...иначе кърти отвсякаде,а след време ако решиш да го подаряваш имай ме в предвид... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за честитките.

Бях малко извън града и с ограничен достъп та затова сега отговарям на разните видове запитвания :)

@visiondann - относно цената - мисля, че най-добре разбира се и коректно е да се говори с Грег по въпроса. Както в няколко други теми вече беше споменато - всички устройства са до голяма степен индивидуални, така че и цените зависят от индивидуалните предпочитания. Само ще кажа, че съотношението цена/качество е изключително и това е много меко казано. Изработката е сравнима с бутикови усилватели, а ти специално много добре знаеш за какви цифри става въпрос там ;)

Тъй като постъпиха и запитвания за конкретните настройки при записа - аз лично не смятам, че има много полза от тях, тъй като т.нар. voicing на усилвателя все пак си е специфичен, както и реакцията на отделните настройки (бокса, стаята, микрофоните, етц) - но за информация - ритъм откъса в началото е с Гейн наполовина, после с усилен до край. И двата лийд семпъла са с гейн на 1 часа (по системата на часовника), т.е. малко над половината. Тъй като обаче ампа има и Лийд Драйв корекция за лийд канала - потенциометъра беше на около 1 часа също, т.е. пак малко над половината. Освен това много от иначе типично EQ тип корекциите на самият усилвател имат значително влияние върху драйва - графичния еквилайзер, Lead bright ключето, Fat ключето, Mid Gain ключето, корекции на високите оказват също съществено влияние, но има драйв в излишък определено. Настройката на графичния еквилайзер е под формата на V - с леко намалени ниски и високи. Доколкото си спомням при Чистия и при Ритъм откъсите беше изключено EQ-то. При лийд семплите беше включен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Тъй като бях написал (доста отдавна :) ), че ще пусна и смесен/пълен запис от ампа.

Ето това тук:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=27339

е само амп-а. Всички чисти, полу'мръсни' и 'мръсни' китари са записвани с този амп.

( за по-кратко http://synchu.muzikant.org/EG_MistyMornings_4.mp3)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове