nonkapo Публикувано Декември 19, 2022 Share Публикувано Декември 19, 2022 Добър вечер. Точно преди празниците Роланда отказа да просвирва от паметите. Имам съмнения че е тактилния бутон плей/стоп или студена спойка, но ме плаши разглобяването. Къде бихте препоръчали да го занеса? Пловдив ми е далеч а времето кът. София ме устройва. Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Декември 24, 2022 Share Отговорено Декември 24, 2022 Ако не познаваш някакъв частник-майстор, който да се занимава с нещо такова, бих пробвал с Динакорд, като най-голям вносител, в България официален представител няма, доколкото съм запознат. Quote ЦЕНТРАЛЕН ОФИС И СКЛАД: 1582, София, бул. "Проф. Цветан Лазаров" №74а тел.: 02 / 452 1000 факс: 02 / 978 58 70 e-mail: info@musicworld.bg Работно време: Понеделник - Петък 8:00 - 19:00 Събота: 10:00 - 14:00 СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР: Директни телефони: Сервиз за аудиотехника: 02 / 452 12 70 e-mail: service@pro-technica.com Сервиз за осветление: 02 / 452 12 72 e-mail: light@pro-technica.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nonkapo Отговорено Декември 25, 2022 Автор Share Отговорено Декември 25, 2022 Честито рождество. За съжаление резултата в Динакорд беше 70 лева за разглобяването и нулев резултат. Повредата е такава, че изисква време и търпение. 99 процента лош контакт или студена спойка. Концерта се отложи заради това. Чух че в ловеч имало човек с опит точно с тоя тип синтезатори и след като вече яйцето не е на .... може да се занесе там, или пък в Пловдив. Не успях да намеря координати на човека от Гема мюзик(който вече не е при тях а работи частно). Въобще никой не се включи от форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Декември 26, 2022 Share Отговорено Декември 26, 2022 Сега се подсетих между другото за два майстора на Хамонд органи, чувал съм, че първият ремонтира и друга техника, може да попиташ: Аспарух Желязков "Пухи" (София) +359887960009 Трифон Русков (Бургас) +359888306969 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maestroto Отговорено Януари 2, 2023 Share Отговорено Януари 2, 2023 Аз съм от Ловеч, но за такъв индивид не съм чувал... Мога да поразпитам, но ме съмнява. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts