BorG Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Здравейте.Извинявам се за въпроса но някой може ли да ми каже как да стартирам Addictive drums.Инсталирах я но не знам как става нататък.Мерси предварително. Цитирай
Maestroto Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Ами начина май е само един-през Кюбейс.И ти излизат като виртуален инструмент. За сравнение между ДФХ и Адиктива и дума не може да става,но все пак..няколко + за Адиктива +Звучи максимално добре като за 2ГБ +Доста простичко се работи с нея +Не изисква да имаш 100-150ГБ свободно дисково пространство(не че ДФХ-а ги иска,но ако имаш 10 проекта и ги правиш едновременно трябва да сложиш доста сериозен хард) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Не е само един - всеки хост е решение , поддържащ VST . Минуси на ДФХ (удар под кръста ) - Супер объркана програма - Два дена трябва да се мъчиш че да докараш звука който ти трябва за конкретна песен . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 ...- Супер объркана програма ... Ако си виждал версията със семплер на NI определено нищо смислено не си видял! Супериор-а е железен ОТ-СЕ-КЪ-ДЕ!!! Цитирай
Dakata_m Отговорено Октомври 21, 2008 Отговорено Октомври 21, 2008 Ще съм много благодарен ако някой на лс ми прати едно серийно номерче на Addictive Drums, понеже тъкмо да ми дойде midi кабела и то взе, че ми изтече пробния период егати . Изръчках целия нет и нищо не намерих. Исках да пробвам как ще звучат ритмите на клавира с тези барабани. За проба ползвам една много проста програмка VST Host. Иначе компа е лаптоп DELL XPS 1530 15.4" WXGA+ (1440x900) TL, Core™ 2 Duo T8300 2.4Ghz/3MB/800MHz, 2GB RAM, 200GB FFS 7200 HDD, 8X DVD+/-RW,8600M GT 256MB, BT, Wi-Fi a/g/n, Web Cam, 6-cell battery, Vista Premium, Remote Control, Biometric Fingerprint, 3Y PO warr., Blue и не знам вградената звукова карта как ще се оправи с разните му латенции и т.н. и може би ще се наложи да взимам външна. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 21, 2008 Отговорено Октомври 21, 2008 Сериен не те оправя, защото е по-сложен процеса на активация. Свали си само него от някой торент на АДръмс... Цитирай
Dakata_m Отговорено Октомври 21, 2008 Отговорено Октомври 21, 2008 Вярно . Сега се загледах, че генерира ID според компа и ще се търсят разни кракове. Мерси все пак, ще си думкам с барабаните на клавира , то и без това се оказа, че този кабел (Midi to USB ) го нямали тук в Шумен и него ще го търся по нета. Цитирай
Recommended Posts