Dushmanina Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 (Редактирано) Сашо, браво, братле! Тедо ми ги е пускал тия неща, ама и на теб да ти кажа де. Нещо ново вече чакаме... Успех! П.П. Честито и за тазгодишната награда. П.П. 2 Това на петото парче моята тарамбука ли е? :think: Редактирано Април 7, 2005 от Dushmanina Цитирай
Stone Free Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 И аз искам да чуя, ако на някой му се занимава нека прати парчетата на valyoo@gmail.com или на funked_up@mail.bg Цитирай
eXile Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Мале жестоко е Възхитен съм, баси! Страшни пичове!!! Много свежо! И вокала е луд! И китарите и те къртят! Абе сичко е лудник Брао! Цитирай
Mensa Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Страхотна музика правите, момчета.Успех нататък.Специални поздрави на Теодор от Сливен. Цитирай
circles Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Пичове, благодаря отново за окуражителните думи Заповядайте на 28.4 в "Маската" - Awake Цитирай
jFog Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Леле то много шик било. Свободен да избирам пътя с ииИИииИИИИИИИИиИИИИИИИИИИИИИИ много много ама много е яко.Бях слушал такава музика само на английски.на Български ме кефи определено. Аре и чакаме албумите!!Да се обаждате. Цитирай
eXile Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Абе брутално е! Ако идват в Пловдив задължително некой да обади, че тва си струва да се чуе Цитирай
eXile Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Абе нз за вас, ама аз от вчера съм в некъв телешки възторг, бах мааму, тва отдавна не ми се беше случвало Мое би щото музиката много съответства на настроението ми в момента... Нз, ама е страшна работа! Track 3 просто рулира! Цитирай
evans Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 евалата много добра банда наистина ми хареса дано има о6те такива Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Пожелавам бурен успех, приятно и не е "комерсиално"... Какво всъщност трябва да значи това: с чорапогащи като Азис и оше какво?... Само не се разпадайте и сами оценявайте стореното. Май ще свирите ли някъде? :hello: Цитирай
metalhammer Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 Track 3 просто рулира! Лудница трак 3 си го пускам по 5 пъти !!!! Цитирай
Agonize Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 Слушах 2 песни и не знам дали е редно да се произнасям, но мисля че трябва да наблегнете на текстовете... всичко останало е 6. Успех! Цитирай
Recommended Posts