mupcku Публикувано Юни 15, 2007 Публикувано Юни 15, 2007 имам кабел с 2 жила (изолирани) и една оплетка.искам и от двата края да сложа моно жакове.кое къде да запоя?кабела се води стерео микрофонен.съжалявам за глупавия въпрос ама по-добре да питам от колкото да изгоря нещо. Цитирай
Mozart Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Оплетката и едното жило в масата, а другото жило в плюса ! Цитирай
yamaha Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Оплетката и едното жило в масата, а другото жило в плюса ! А защо не...оплетката в масата, а двете жила заедно в плюса? Цитирай
mupcku Отговорено Юни 15, 2007 Автор Отговорено Юни 15, 2007 аз го свързах така: едното жило на + и оплетката на масата.правилно ли е така и ще имам ли някакви проблеми? Цитирай
Mozart Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Оплетката и едното жило в масата, а другото жило в плюса ! А защо не...оплетката в масата, а двете жила заедно в плюса? Колкото повече проводник за масата - толкоз по-добре ! Цитирай
mupcku Отговорено Юни 16, 2007 Автор Отговорено Юни 16, 2007 масата е тва дългото дето се защипва и кабела с него нали? Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Айде сега да се върнем в началото. За какво ще се ползва кабела ? Връзването на кабели, избирането на типа кабели и тн са главно свързани с това за какво ще се ползват те. mupcku, кажи какво искаш да правиш с кабела и тогава нека да мислим как да го вържеш Цитирай
Recommended Posts