Nikifena Публикувано Април 4, 2005 Публикувано Април 4, 2005 Ами мойто лично мнение е, че не струва, и разликата с под-е е огромна. Това е моето мнение. Слушал съм го 1-2 пъти и не ми хареса хич. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Истината е в custom марката Behnikfen 21 :green: :green: наздраве Фен ш'се вийм утре сигурно на концерта Не, сериозно Peshoy2k кажи какво точно си си харесал в този vamp - може да има по-добър варинат от него. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 абе кво мислите за това http://www.zzounds.com/item--BEHVAMPPRO абе копие на POD PRO и много евтинко бре, а има и мн хитри екстрички за външни процесорченцета дето POD-а ги няма Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 ми кефи ме че има send и return и там може би ще мога да си вкарам най-после нещо лампово или де да знам абе нещо аналогово че напоследък съм се издразнил от процесорния ми хипер мега тежък звук на диджитека ми имам gnx3 и нещо май много тежко звучи. ръчкам го тука ама нещо не мога да докарам нещо по-прилично за мелодична лека китарка например като му ръгна съвсем лекинко гейн ама колкото уж лекичко да има и като започне да ми вие металски и се дразня. де да знам нещо ме дразни много са му агресивни ефектите Цитирай
stratocaster Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 тоя vamp-pro е стар. просто си е един вамп направен на рак и нищо повече. има малко повече екстри само. нищо особено Цитирай
the_gorer Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 тоя vamp-pro е стар. просто си е един вамп направен на рак и нищо повече. има малко повече екстри само. нищо особено Абе то и за Line6 четох, че карат по същата метода - слагат POD-а го в по-голяма кутийка, две-три копченца повече и айде с петстотин гущера отгоре. Излиза, че пак сравняваме двата бъбрека, само че сложени в по-големи кутии. POD-то определено е много по-прехвалено. Цитирай
Steff Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Аз досега не съм виждал нищо свястно на Берингър. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 офффффф сигурно сте прави, просто ми се струваше прекалено хубаво май за да е истина. send/return, spdif 24/96 Цитирай
synchu Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 В Pro версиите съвсем не са само две-три копченца екстрите. АД/ДА коверторите са с по-добра резолюция и динамика най-малко и оше една купчина екстри има. И двете не струват. Цитирай
Recommended Posts