Baby Thomas Публикувано Април 3, 2005 Публикувано Април 3, 2005 Имам разни таблатури, където пишат и пианото, ама умряла работа. Търся истинските ноти. GNR - November Rain, на Сър Елтън Джон култовите неща, други такива фенски работи. Ако някой има нещо да свирка. 10х! Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 едва ли някой ги има тези неща,но може да се поработи въпросът.ако има някой интусиаст да ги нотира хавите-да действа.аз на драго сърце бих го направил това,но не ми се занимава :arrow: ако има някой интусиаст да действа!аре бе,нали сме да си помагаме тук.аз поне си признавам,че ме мързи. Цитирай
Fenix Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Аз имам на Джпег файлове нотите на Fallin (Alicia Keys*). Кажи ако ги искаш *не съм сигурен дали така се пише името й :green: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 ОООоооо, това е много добро. Как хубаво ме подсети. Ако не е проблем ги метни на мейла: babythomas@mail.bg Оказа се, че в Мулето има доста неща. На Гънс песничката тъкмо се е смъкнала (много късно снощи я намерих) и е перфектно разписана. Поне като я гледам, ще видя довечера на дрънкане как ще е... Pink Floyd - High Hopes също е нечовешка, ще видя дали я има в Мулето и нея... Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Baby Thomas, виждал ли си ноти на PowerTab? То по принцип е направено за китари, но показва и нотите не само таб-а. И има на High Hopes и November Rain нотите, включително и за пиано, но не са разделени на лява и дясна ръка (аз не разбирам много де ама мисля, че с 2 ръце се свирят). www.powertabs.net тук ги има. И долу в ляво има и линк за софтуера, който ти трябва да си ги отвотриш. Дано ти свърши работа. PS: High Hopes е нечовешки гениална песен! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 Благодаря, но търся ИСТИНСКИ ноти за пиано. То инак мога и от Гитар Про да гледа, да вадя и т.н., но не това ми е мерака. П.П. Да, нечовешка е, но не я намирам засега... Цитирай
Yiwigi Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Има и друг вариант, който не знам дали те урежда: търсиш си песнички на миди файлове и после си ги отваряш в някоя подходяща програмка (мисля даже че и Cubase може да ти ги отвори) и там ти изкарва всичките инструменти по ноти! От тук нататък вече зависи всичко от качеството на миди-то, но има някой които са направени перфектно: разписани са и двете ръце и тн. За мен това върши идеална работа Ако на теб ти помага, дерзай :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 по ноти-не.програмата е FINALE 2003/4/5.с нея можеш да отвориш миди файл и да ти го покаже на ноти. Цитирай
eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ...или да вадиш по слух. Както аз правя. Търсих лятото много усилено сякакви ноти, намерих на Evanescense и REM и U2, Queen ноти, обаче на помня сайтовете, а и харда форматира, та не ги пазя Обаче аранжиментите бяха подигравка (само на Queen бяха наистина ЖЕСТОКИ ноти и много съжалявам, че не си ги запазих! Имаше цялата Бохемска рапсодия в убийствен аранжимент!). Та предпочитам сам да си ги вадя, отколкото да оправям грешките на други хора. От MySongBook изтеглих на Child In Time някакъв таб, ама не съм очарован... И пак по слух си ги извадих солата. Цитирай
AXE Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Мисля че имам нотите на Use Your Illusion I Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) Абе мидитата също вършат доста добра работа, макар че може да лиспват всички детайли като ти ги покаже секвенсера. С Cubase например става да импортваш и няма проблем. Разбира се зависи дали мидито е направено като хората но има страшно много сполучливи. Аз лично имам доста голяма колекция от качествени на Sade, Sting, Depeche Mode, Tears for Fears, Vangelis, Simply Red, даже и на Keith Jarrett имам разни... Преди време бях ги качвал в twins-torrents ама загубиха давност, ако някой проявява интерес може да се размърдам пак да ги кача ЕДИТ: Ей тук може да чуете едно парче на Depeche Mode, което съм правил в Cubase от миди. Оригиналното миди също се намира там Редактирано Април 5, 2005 от ecmjazz Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Само да добавя: Cubase има така наречения Score editor който показва нещата ПО НОТИ. Цитирай
Topsun Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 абе някой по-горе беше казал по слу да се прави хавата.най лесно е така.за кюбейс-бях забравил..... :think: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Благодаря на всички за мненията. Вероятно ще се огранича до .пдф файлове из Мулето. Просто съм твърде лаик, за да вадя, а и нямам време/нерви за това. В същото време не искам да се уча от някакви измислени ноти, МИДИ или ТАВ файлове. Инак всички гореизброени варианти съм се сещал. Все пак на китара дрънкам от 10-тина години вече... П.П. Тоя скоре едитор на Кубейза REALLY SUCKS A LOT!!! Поне що се касае до едитинг. Но и е неудобно да се гледа от монитора при свирня... Цитирай
nikitka Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз имам на Джпег файлове нотите на Fallin (Alicia Keys*). Кажи ако ги искаш *не съм сигурен дали така се пише името й :green: O и аз ще бъда много благодарна , ако можеш да ми хвърлиш и на мен тези ноти : puhik@abv.bg :hello: Цитирай
Recommended Posts