zanev 70 Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 ... удоволствието е изцяло мое ........ дано се намери време , че е време за следващия джем ..... мисля да заформя някой траш парче в стил 80 - те ... ама още не сигурно , да не се каня предварително . Цеко Цитирай
рахата Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Давай новия джем!Този път сигурно и аз ще се включа! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Ето и вариант без китари http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-no-guitar , synchu както казах свиркате и готово .... айде със здраве . Цеко Човек, тоя звук от софтуерен амплифер ли го вадиш, някъде та бях скивал да си писал за AMPLITUBE, ако е тъка, как си настройл да работи толкова чисто. Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 14, 2008 Автор Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) .... о да всичко е софт при мен - и без притеснения ползвам всичо що го има и става - Амплитюб 2 , 1 Гитар риг 3 и Ревалвер МК2 .... има софт и на Уейвс ама нещо не ме кефи като звук - много забит .... както и да е .... а по въпроса за чистото работене - първо почти никога не ползвам фабрични бленди , второ обикновено мръсното идва от много гейн , в съчетание с надупени честоти - ами намали ги малко защото при гейна , за разлика от ситуацията при пишките , тук колкото повече не винаги е по добре ..... е освен това трябва да си сигурен в китара с която свириш - как са адаптрите , дали е добре заземена , кабелите как са , а не на последно място и аудио картата ти - най евтините си имат и лек работен шум , който добавен към по горе изброеното се мултиплицира , освен това проблем понякога създава и монитора на компа - трябва да си на подходящо разстояние от него ..... както и да е , желая успех . Цеко Редактирано Януари 14, 2008 от zanev 70 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 @Stelian Tomov - предполагам, че и от апаратурна гледна точка си много далеко от Занев, но дори да имаш същите джаджи пак няма да можеш да докараш същото качество. Има и други лоши екземпляри из форума, които ни подтискат по този начин, ама няма как. Та мисълта ми беше - МНОГО цъкане и пипане иска и се учи с години, пък и не на всеки се отдава. Но ще продължаваме да се мъчим! Венсеремос! Цитирай
Recommended Posts