Jump to content
Българският форум за музиканти

Universal Audio Vst


Recommended Posts

Май почна да ми става навик на мене да пускам тук запитвания... :) Та след ръчкане из мрежата ОТНОВО попаднах на нещо интересно става дума заUniversal Audio За пръв път разбирам за тяхното съществуване... Натъкнах се на Софтуер базиран на хардуерни компоненти, рилийз на "AIR" До тук всичко звучи ОК! Обаче след като си изтеглих и инсталирах споменатия софт. се получи същото както в предната тема за Lne 6 и GearBox т.е. без хардуерен компонент няма софтуер :) Та отново ще замоля за помощ... Ако някой се е сблъсквал с този софтуер МОЛЯ да помогне...

Направих няколко скрийн-а... за предобиване на представа...

 

Значии само тва като видях и се разтопих... :)

1.jpg

8.jpg

4-1.jpg

5.jpg

3.jpg

7.jpg

6.jpg

2-1.jpg

 

Определени мисля че има потенциал в този софт за това ви моля ако имате повече инфо как да го подкарам МОЛЯ помогнете...

 

А иначе, ето какво ми казва когато стартирам нещо от тоя "бъндъл"

 

9.jpg

 

Ами тва е.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе братко, чичко Гугъл е голяма работа. Ако случайно пуснеш търсачката, ще видиш, че UAD произвеждат ХАРДУЕРНИ допълнителни карти с доста DSP-та, за да разтоварват централния процесор по време на смесване.

Та - на твоя въпрос - НЯМА да тръгнат по никакъв начин тия плъгине, освен ако не си купиш съответния хардуер. А рилийза на AIR е за тези, които са си купили хардуера, но не са си купили допълнителните plug-in -и. (странни хора са тия от UAD - не стига, че ти продават хардуер, ми искат и пари за софтуер.... :) )

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами би трябвало да има потенциал ... то при тия цени ....... между 80 до 150-160 долара за плъгинче а те са общо сигурно към 20-25 броя ....... пък и явно или са нови или са добре защитени щото ги няма никъде в любимите на цял един народ сайтове за сваляне ..... а пък са си вързали и гащите с хардуерна зависимост ... нищо ще гледаме картинки и в крайна сметка без тях ще минем ... Цеко ;)

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Ами би трябвало да има потенциал ... то при тия цени ....... между 80 до 150-160 долара за плъгинче а те са общо сигурно към 20-25 броя ....... пък и явно или са нови или са добре защитени щото ги няма никъде в любимите на цял един народ сайтове за сваляне ..... а пък са си вързали и гащите с хардуерна зависимост ... нищо ще гледаме картинки и в крайна сметка без тях ще минем ... Цеко :greenball:

 

не знам за вас, но според мен всяко студио трябва да има това изделие:thumbs_up:))даже една карта е малко, минимум 3 според мен, защото ако ползвате компресор на Neave да речем, той ви лапа 70% от DSP-то:angry:))Аз съм с една карта и определено не стига-_-))ина4е ако нямате да отделите кинти за скъпи хардуерни изделия, UAudio e перфектен вариант защото нещата им работят много истински!!!

Редактирано от vaicho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.