serengeti Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Вече питах Неволята и всичко се оправи,ама не пречи да споделите някои трикове тук. Ето малко безплатни Live Sets Цитирай
Bobskito Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 Взех един Мустанг Фендър, та с него има една програма Фюз. Та качих си тази програма и видях следващата - въпросния Абълтън! Та качих го и него и започна едно четене, гледане на клипове, туториъли....ужас! Та ако може някой да ми помогне с настройките за да мога поне да си чуя китарата през програмата...за запис на нещо явно ще се чете повече. Мисля, че програмата не ми вижда изобщо Мустанга или ...не знам! Ако някой работи или е работил с това нещо, ако има време да помогне! Благодаря1 Цитирай
musicman Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Колеги, я кажете някой ползва ли луупер-а с MIDI controller да го питам нещо. Въпросът е как си прави маправнето. Цитирай
Recommended Posts