pacman Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 абе Пакман-а де са ти прайс листите на тебе да ги поогледам така лекичко а? ...ми кажи какво те интересува Работя с ДДС и рецепти от здравната каса... Цитирай
jFog Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 седем струнка ми е щъкнало да разтрия най евтиния вариант с оферти, промоции и тнт :) ташачъ съ дя. не държа например да е маталик боядисана или да има ъмнайси адаптера, един ми стига,за флойд.. незнам зависи ма не държа много, такива работи, ко ш'кайш? Цитирай
npace Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 ако имах ненужно дърво щях да се пробвам да направя китара ще се оправя със всичко освен с дялкането на тялото и грифа Цитирай
the_gorer Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 ще се оправя със всичко освен с дялкането на тялото и грифа И аз така Хайде сега back to topic: някой може ли да ми намери две никелирани шайби за ключовете? Fog, я виж в Испания, че тука нещо не намирам. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 25, 2005 Автор Отговорено Август 25, 2005 Айде още една снимка на тилната част на главата И някой да каже откъде да взема две никелирани шайби за ключовете веееее! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Ами нямам идея. Как е китарата? Сглоби ли я вече? Трябва да постваш снимчици :twisted: . :twisted: Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 Скоро ще сглобя дъската. За снимки не обещавам, защото нямам цифров апарат, а вече имам алергия към чужди (някои занят за какво иде реч). Все пак ще я щракна, разбира се Най-големите зорове минаха, но в момента се оказа най-голям зор намирането на двете декоративни никелирани шайби. Смешно, но фкат. :wall: :wall: :wall: Цитирай
jFog Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Кв иса тия шайби дя? за къде си ги запислил, някоя снимка евнтуално.. като пример. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 Ей тези шайби ме мъчат. Загубил съм две от тях. :wall: :wall: :wall: Сори за снимката - намерих я набързо в интернет. Цитирай
jFog Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Гледам че и на мойта имам такива ..което ме навежда на мисълта че би трябвало да се продават с комплекта ключове..или не.МОже да ти потърся ма незнам от де..?Всички музикални магазини в които съм бил продават само готови китари..части никви не съм виждал..може и да питам де.Някой шлосер не може ли да те уреди у живота? Що не вземш да разпробиеш няколко бели монети?хем ще има и релеф така ще фаща окото..не става ли? Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 Гледам че и на мойта имам такива Всяка китара има такива. Поне тези със стандартните ключове. би трябвало да се продават с комплекта ключове.. Имаше ги и в моя комплект, но, както казах, съм загубил две от тях. Затова сега си блъскам главата. Някой шлосер не може ли да те уреди у живота? Може, с колянов вал за КРАЗ. Що не вземш да разпробиеш няколко бели монети? Това е страхотна идея! И мисля така да го решим проблема. Мерси! PS: А иначе това да ми търсиш двете шайбички в Испания вярвам знаеш, че си беше чиста проба бъзик. Цитирай
jFog Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 пак заповядай накарй мързеливия да работи, да те научи на акъл! Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 (Редактирано) пак заповядай накарй мързеливия да работи, да те научи на акъл! :hello: Ще дялна две монетки от по 10 стотинки за целта. Малко скъпичко ще ми излязат тези шайби - цели 20 стотинки... :think: Редактирано Август 27, 2005 от the_gorer Цитирай
didopeshev Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Аз не се занимавам с такива работи оба4е преди година си сделах една китара. използвах грифа на една кремонка и цялата й електроника само тялото го направих сам :green: ето тук мойе да я видите http://entropy-rock.hit.bg/didog/dido-galeria.html Цитирай
Recommended Posts