DeathZone Публикувано Март 31, 2005 Публикувано Март 31, 2005 Един познат мисли да си купува звукова карта MOTU 828 MK II.Ако някой може дали си заслужава.Изобщо има ли фенове на MOTU или противници? Цитирай
synchu Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Сакън, недей бе мен Та тва е МОТУ Струва си кинтите - определено добър интерфейс!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Април 1, 2005 Автор Отговорено Април 1, 2005 Благодаря ти , и аз до този извод стигнах Цитирай
phile Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 а някаква причина точно този модел?! (старите 727 и 828 имаха бая проблеми на FW порт-а и буфера се пълнеше за норматив {което значи че зацикля на дата бит и прави един писяк който мойе да ти спука тъпънчетата.... на мене Делтата ми го е правила преди -- 1010PCI}.. но в общи линии МОТУ-то са ок, не са най -доброто нещо под слънцето, но вършат работа...макар че не мога да оправдая цената на някой от по-скъпите им модели -- конвертерите определно не са ).... а и другото нещо е че някой беше споменавал че под Winblows по принцип не са много китка (в друг форум беше ... ще се опитам да изкопая точниа пост)... и с амалко нестабилни така че бих прочел наоколо какви са user reviews.... все пак има и други опции .... Цитирай
DeathZone Отговорено Април 2, 2005 Автор Отговорено Април 2, 2005 Благодаря още веднъж , четох и аз разни ревюта , дано да върши работа щото моя приятел май вече е решил да си купува такава Цитирай
Ava Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Motu 828 Mk Ii Колеги дайте идеи за някоя по-добра и по-малко проблемна(относно разпознаване и работа) саунд карта... от този тип. Дори и по-професионална да е пак става... Цитирай
presly Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Какви са изискванията към картата - брой канали I/O, тип на свързване - PCI/FireWire/USB2/USB ? Примерен бюджет? Иначе е лесно - купува си LYNX Aurora16 със FW опция и е готов. Цитирай
Ava Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Бюджет 1500 лева . USB / FireWire ^Тази предложения екземпляр определено не е за домашни демота . Цитирай
presly Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 (Редактирано) Пробвайте (естествено с moneyback опция - ако има такава възможност) TC Electronics Konnekt 24D, Focusrite Saffire (НЕ LE версията!) - доста под огласения бюджет, доказано работят прилично. Също (почти ) в бюджета - RME Fireface 800/400 Успех! Редактирано Септември 11, 2008 от presly Цитирай
Ava Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 http://www.focusrite.com/products/saffire/saffire_pro_10_io/ ^Това по ми вдъхва доверие. Стига да го одобрите ,към него ще се целя. Цитирай
Ava Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 (Редактирано) A новите модели на МОТУ пак ли са проблемни относно разпознаване и работа под Уйндоус? Ако има модел дето е по-читав и по-съпортван ще съм благодарен ако споделите... Това което имам като наблюдение при по-стар модел Моту е че на няколко месеца е налице срив.. Асио драивера не тръгва и оттам става "боза"..то всъщност когато зададете да избере Асио-то, забива всичко ... Енд Програм.. Аве.. Редактирано Септември 11, 2008 от Ava Цитирай
Ava Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Хм.. Никой ли няма дето да каже... Цитирай
vhcs Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 (Редактирано) Имам Motu 8pre (братчето на MOTU 828 MK II ) и го ползвам като 2ри интерфейс към Tascam FW-1804 вързан през ADAT и нямам никакви грижи. Не съм го инсталирал под win до сега така че за драйверите му не мога да кажа нищо. Според мене си е напълно ОК. Някой ако е имал проблеми не е задължително интерфейса да е причината - хардуера по принцип е много комплексна работа, да не говорим чe Win-a е такава боза и като нищо е възмоно той да е първоизточника на част от проблемите. Затова е хубаво да се четат ревюта ама не взимайте всичко което е написано из нета за чиста монета. Поздрави Алекс Редактирано Септември 25, 2008 от vhcs Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Аз работя с фокусрайт сапфаер про 26 ин/аут и съм доволен много ! По добър вариант от про 10 е ! Цитирай
Recommended Posts