kolio_k Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Много,много готино,направо супер ,само така Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 23, 2007 Автор Отговорено Юни 23, 2007 Telerig - Любимец си ми отдавна Цитирай
Telerig Отговорено Юни 23, 2007 Отговорено Юни 23, 2007 Telerig - Любимец си ми отдавна карате ме да се чувствам неловко ... все пак заради вас с Коко, Занев и Биската гледам да поддържам някво ниво колкото да не закърнея съвсем...вие ми ръчкате гъдела ей Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 (Редактирано) Боби, Telerig друго нямам какво да кажа! Редактирано Юни 24, 2007 от black_waltz Цитирай
MDFk Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Браво и на двамата! Яка мелачка, много пауа! Цитирай
Delyan Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 (Редактирано) Супер е парчето!!! Много яко!!! И с вокалите е много яко, и жицата на Telerig - Супер! Направо се размазах в тая жега, ма много накефи цялата тая хава и драснах и аз малко - <<Click>> Редактирано Юни 24, 2007 от Delian Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 След Делянчо нещата загрубяха професионално! И Телеригчо е Ок. Абе някой нещо по-олдскуул, по-ретро, с по-различен саунд няма ли да пробва?... Цитирай
Telerig Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Делян стайл ин да хаус!!! Евалата братовчеде само така - вкарал си интересни пасажи пак с мелодични и оригинални разцъквания на фригийския...мене ми е терсене тоя лад да си призная...ама криво ляво скалъпвам там нещо за идеята - жегата си оказва обаче влияние и при теб мелодията избива на луда агресия на места Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 Делянеееееее....ти си НЕЧОВЕК!!! Направо настръхнах от кеф! П.П. Абе...кухарка ли ми се причува на припева или просто съм изветрел? Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 Delian - гаден извънземен имам едно предложение - а бе що не се съберете изродите от форума да направите едно концертче заедно, в което да свирите ей такива неща, а не некви кавъри...ще ми стоплите сърцето направо Цитирай
Delyan Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Радвам се, че ви е допаднало П.П. Абе...кухарка ли ми се причува на припева или просто съм изветрел? ... има кухарчица, да п.п. Качено е отново с малко пипнато EQ. Стария линк си важи Цитирай
shadow Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Хайде и аз да се набутам в шамарите. За първи път участвам във джем и приемам всякакви критики по мой адрес за звук ,изпълнение и за каквото се сетите. Извинявам се и за грешките в свиренето Не ми се смейте много ,толкова си мога http://media.putfile.com/solo-35-37 Кратко но от сърце Цитирай
Fenix Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 И аз щях да се включа, ама след Делян мисля тактично да си оставя китарката на стойката Много яко Цитирай
Recommended Posts