vhcs Отговорено Юни 11, 2007 Share Отговорено Юни 11, 2007 Това пък е съвсем излишно! Мога да ти запиша и кача нек'ви семпли, но ако същата апаратура я пипне synchu (примерно), бъди сигурен че ще звучи 3 пъти по-кораво!да бе да ... то точно заради това не се пипа апаратурата (никъв EQ, никви компресори, нищо ... освен ако не се тества EQ или компресор рзбира се ... хехехе) и се описва подоробно - кое от къде и как минава. Семплите не са да се покаже майсторство на микс или на свирене а за да разбере как работи ефекта, или как свири инструмента или там за каквото се пише - то една кремона с убиствен усилвател, бокс, ефекти в ръцете на трепач китарист, и зад пулта супер специалист така ще звукне че ще къса глави ... но не е там въпроса, идеята е да са максимално автентивни семплите и лесно да може да се разбира за кво точно става дума. Та в общи линии и при семплите всичко е супер субективно. Baby Thomas и за това е напълно прав ... то и synchu (примерно) ако седне да пише ревз би наврял в кучи гъз някой мишпулт примерно дето някой новобранец би го хвали до безкрай. И не, не е загуба на време. Нито за теб, нито за четящите след теб. Както не е загуба на време всичко написано в Хармони Сентрал... да, ама там идеята е съвсем друга. Много пишат и дават оценки и има една средна оценка. Така примерно от едно супер негативно мнение от писач като synchu (примерно) и едно супер положително от новобранец се получава срена оценка. Сега колко е вярна една такава точкова система и друг въпрос ... ама все пак минимир фактора субективизъм доста. Това обаче тука във форума е невъзможно освен за Squire промерно, дето много хора могат да си дадът мнението. Та извода е - няма смисъл, ще си четем Хармони Сентрал и така Ако искаш мога да ги кача на сайта само, че трябва да се оформят. Там ще са доста по-четени. няма смисъл, една птичка пролет не прави .. аре със здраве Алекс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Юни 11, 2007 Share Отговорено Юни 11, 2007 най добре е да се направи едно запитване колко души биха писали ревюта и за какви неща горе долу - тука са така или иначе една шепа хората дето са по-активни. Аз лично бих написал няколко - за баса ми, за саоунд картата макар че в тая област съм още доста бос и за някой и друг амп/преамп. поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 12, 2007 Share Отговорено Юни 12, 2007 Глейте сега, сайта е пълен с разни ревюта, статии и уроци писани от хора от този форум (а и не само). С две думи, който не се е обадил - той не е публикувал. Който иска и има желание - знае как да се свърже с мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2007 Share Отговорено Юни 12, 2007 няма смисъл, една птичка пролет не прави ... Еми аз прочетох двата ти линка и ми харесаха, съответно смятам, че са полезни и в никой случай - загуба на време!!! Изборът си е твой, де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts