Jump to content
Българският форум за музиканти

Нов раздел: User Review


Recommended Posts

Това пък е съвсем излишно! Мога да ти запиша и кача нек'ви семпли, но ако същата апаратура я пипне synchu (примерно), бъди сигурен че ще звучи 3 пъти по-кораво!
да бе да ... то точно заради това не се пипа апаратурата (никъв EQ, никви компресори, нищо ... освен ако не се тества EQ или компресор рзбира се ... хехехе) и се описва подоробно - кое от къде и как минава. Семплите не са да се покаже майсторство на микс или на свирене а за да разбере как работи ефекта, или как свири инструмента или там за каквото се пише - то една кремона с убиствен усилвател, бокс, ефекти в ръцете на трепач китарист, и зад пулта супер специалист така ще звукне че ще къса глави ... но не е там въпроса, идеята е да са максимално автентивни семплите и лесно да може да се разбира за кво точно става дума.

 

Та в общи линии и при семплите всичко е супер субективно. Baby Thomas и за това е напълно прав ... то и synchu (примерно) ако седне да пише ревз би наврял в кучи гъз някой мишпулт примерно дето някой новобранец би го хвали до безкрай.

 

И не, не е загуба на време. Нито за теб, нито за четящите след теб. Както не е загуба на време всичко написано в Хармони Сентрал...

да, ама там идеята е съвсем друга. Много пишат и дават оценки и има една средна оценка. Така примерно от едно супер негативно мнение от писач като synchu (примерно) и едно супер положително от новобранец се получава срена оценка. Сега колко е вярна една такава точкова система и друг въпрос ... ама все пак минимир фактора субективизъм доста. Това обаче тука във форума е невъзможно освен за Squire промерно, дето много хора могат да си дадът мнението. Та извода е - няма смисъл, ще си четем Хармони Сентрал и така

 

Ако искаш мога да ги кача на сайта само, че трябва да се оформят. Там ще са доста по-четени.

няма смисъл, една птичка пролет не прави ..

аре със здраве

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най добре е да се направи едно запитване колко души биха писали ревюта и за какви неща горе долу - тука са така или иначе една шепа хората дето са по-активни. Аз лично бих написал няколко - за баса ми, за саоунд картата макар че в тая област съм още доста бос и за някой и друг амп/преамп.

 

 

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Глейте сега, сайта е пълен с разни ревюта, статии и уроци писани от хора от този форум (а и не само). С две думи, който не се е обадил - той не е публикувал. Който иска и има желание - знае как да се свърже с мен. :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма смисъл, една птичка пролет не прави ...

 

Еми аз прочетох двата ти линка и ми харесаха, съответно смятам, че са полезни и в никой случай - загуба на време!!!

Изборът си е твой, де... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.