ludio klavirist Публикувано Юни 2, 2007 Публикувано Юни 2, 2007 Здравейте отново! Днес най-после успях да си вържа компа и клавира и да използвам клавира като миди клавиатура. Забелязвам обаче,че има малко забавяне между натискането на клавиш и възпроизвеждането му от компютъра. Използвах Reason и Pianoteq(trial). Можете ли да ми кажете как се стопява тази разлика? Цитирай
yamaha Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Здравейте отново! Днес най-после успях да си вържа компа и клавира и да използвам клавира като миди клавиатура. Забелязвам обаче,че има малко забавяне между натискането на клавиш и възпроизвеждането му от компютъра. Използвах Reason и Pianoteq(trial). Можете ли да ми кажете как се стопява тази разлика? Писали сме много пъти на тази тема... Не казваш каква ти е аудиокартата, но най-вероятното решение, което ще ти препоръчат колегите е да си качиш ASIO4ALL драйвера и ще си смъкнеш латенцията до поносимо ниво. Цитирай
Topsun Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 да!примерно на 3 или на 5 милисекунди... Цитирай
ludio klavirist Отговорено Юни 3, 2007 Автор Отговорено Юни 3, 2007 аудио картата ми е вградена в дъното? този driver универсален ли е за аудио картите? Цитирай
the_man_who Отговорено Юни 4, 2007 Отговорено Юни 4, 2007 това не е точно драйвер за картата в смисъл, че не замества драйверите на вградената карта, а е като допълнение. и да - универсално е. за повече информация ASIO4ALL. Цитирай
ludio klavirist Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 хмм...да...много полезна програмка. намалява латенцията до почти незабележимо време. мерси за информацията. пп- бихте ли ми предложили имена на хубави синтезатори в софтуерен вариант Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Native Instruments : B4II FM7 ; FM8 Massive Arturia miniMoog Цитирай
ludio klavirist Отговорено Юни 9, 2007 Автор Отговорено Юни 9, 2007 препоръчвам ви и Moog Modular V ако някой иска версия 1...и нещо си да ми пише ще му я пратя... а от каде мога да намеря другите програми на Native Instruments, защото намерих само неща от сорта на Traktor и DJ продукти ...? Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 опитай и LUXONIX Purity, пробвах демото и ми се стори доста приятна програмка Цитирай
Recommended Posts