Valserp Публикувано Май 28, 2007 Share Публикувано Май 28, 2007 Много ме съблазнява ефектчето, ама нямам къде да го пробвам - само по поръчка ще ми го докарат... пък 250 лева... Та някой има ли някакви впечатления от играчката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 28, 2007 Share Отговорено Май 28, 2007 СИмулатор като симулатор. Прави китарата по-така подходяща за целите на акомпанимента, но в същността си е бандпас и notch филтри, няма да направи китарата акустична. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Май 28, 2007 Share Отговорено Май 28, 2007 Преди време го имах за малко.Бях го взел от Ebay,никак не ми хареса и го продадох.В микс горе долу върши някаква работа,но ако свириш сам,звучи ужасно(лично мнение).Според мен е доста лоша инвестиция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 28, 2007 Share Отговорено Май 28, 2007 Мисля си, че би имал по-голям успех с китара за акомпанимент, ако вместо въпросния ефект, използваш еквилайзер и компресор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 Ползвал съм ефекта доста (над 100 свирения на живо с него) и имам смесени чувства от него. За това, което е - върши работа. А именно - при акомпаниране в банда да не се налага да сменяш китари и да пускаш ефекта. Но за импровизация, свирене в малък състав (примерно дует) - гола вода. Отделно имах един сериозен проблем с него, който така и не реших без намесата на другите ефекти - при пускане на педалчето нивото на звука пада доста и става по-тихо, дори и когато е усилено до край от самият ефект. За свирене на кавъри по кръчмите - става. За записи и сериозен концертен звук - по-добре не. Поздрави, Петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 Аз само да вметна, че го има в РФ, така че можеш да го пробваш. Аз също се изкушавам от него, ама все не намирам време да го пробвам, пък сега, като чета темата, май губя желание. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 Пробвал съм АС-2 и не останах доволен.Понеже ще имам и аз нужда от нещо такова съм се насочил към АС-3.Не знам обаче как ще звучи наживо и с бенд. Ето демото http://www.rolandus.com/products/demo.aspx...52&ref=boss Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Юни 1, 2007 Автор Share Отговорено Юни 1, 2007 Аз пък чувам за AC-3, че всъщност бил по-лош :| Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Юни 1, 2007 Share Отговорено Юни 1, 2007 Нямам представа.На това видео АС-3 звучи по-добре от това,което съм пробвал с АС-2,но...Май-трябва да се ориентираме към нещо друго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts