Janick_Gers Публикувано Май 26, 2007 Share Публикувано Май 26, 2007 Здравейте! Един приятел ми каза, че в Гугъл намира бленди каквито си иска и каквито му харесват. Каза, че и аз мога да си намеря за В Ампа. Но незнам как да ги намеря, а още повече как се слагат после във В Ампа. Посредством софтуер ли, или по друг начин. Въобще ако ми обясните цялата технология, ще съм ви благодарен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Май 26, 2007 Share Отговорено Май 26, 2007 ЦЪК ако имаш миди кабел, дърпаш си софтуера от сайта на берингер и си слагаш каквити ти сърце пресети искаш ако не - въвеждаш ръчно до колкото е възможно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Май 26, 2007 Автор Share Отговорено Май 26, 2007 А чакай малко. Значи те там са много бленди видях за В амп 2. Дръпнах си някои. После свалям софтуера, после си купувам миди кабел(тъй като нямам ). И после всичко си е описано така ли? В смисъл как се слагат блендите в процесора ала бала и всички тез неща? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Май 26, 2007 Share Отговорено Май 26, 2007 виж в раздела хардуер се интересувах от кабели и свързване жа в-амп2 с комп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drgoa.r Отговорено Май 26, 2007 Share Отговорено Май 26, 2007 Прегледай тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=23583 Там съм дал няколко полезни линка, а млако-по-надолу има и линк към архива ми със всички пресети за V-AMP2 които съм намирал из интернет (до към края на февруари тази година). Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts