come_what_may Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Някой да има инструментала на Leona Lewis - Homeless? Цитирай
savov Отговорено Април 28, 2008 Отговорено Април 28, 2008 Здравейте и от мен! Тази идея с размяна на синбеци е страхотна! Аз по принцип съм китарист но от изжестно време реших че освен да си пиша своя музика мога и да си я изпълнявам сам! Но ми се иска да имам и аз малко синбеци за да мога да си развивам ПЕЕНЕТО Та ако някой може да ми помогне със синбеци на български песни ще съм му безкрайно задължен! ама само на бг песни защото на други езици не искам да пея! Цитирай
savov Отговорено Април 28, 2008 Отговорено Април 28, 2008 а-а-а! Забравих да кажа че аз нямам нищо за размяна! за съжаление! Е! Като някой от вас ми даде поне един-ве4е ще имам разбира се! Цитирай
DeZmo Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Здравейте! Имам остра и спешна нужда от 3 синбека. 1. Камелия Тодорова - Откритие 2. Irina Bylik - Ну нет нас 3. Mariah Carey - After tonight Ако някой може да ми помогне наистина ще пръскам от златния прашец с шепичката. Благодаря ви предварително! Цитирай
mirena94 Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 (Редактирано) Спешно търся инструментал на песента на Графа-Слънце в очите ти !!!!!!! Редактирано Май 3, 2008 от mirena94 Цитирай
mirena94 Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 (Редактирано) аз мога да ти помогна с малко инструментали но са само около 3 ако искаш намери ми на Графа-Слънце в очите ти и може да се разберем Редактирано Май 3, 2008 от mirena94 Цитирай
mirena94 Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Търся спешно инструментал на песента на Росица Кириложа-Боса по Асфалта!!!!! Който може да ми помогне да пише тук да се разберем!!!! Цитирай
Ilen Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Аз предлагам следните инструментали: Queen - I want it all Queen - Who wants to live forever Queen - Show must go on Avril Lavigne - Keep holding on [piano instrumental] Beyonse - Irreplaceable Celine Dion - Think twice Christina Aguilera - Beautiful Christina Aguilera - Genie in a bottle Christina Aguilera - Fighter Christina Aguilera - Love for all seasons Christina Aguilera + Ricky Martin - Nobody wants to be lonely Emilia - Big, big world Eric Clapton - Change the world Evanenscence - Call me when you're sober Fergie - Big girls don't cry George Michael - Last Christmas (не е много сполучлив) Barbara Streisand - Woman in love Mariah Carey - All I want for Christmas is you Mariah Carey - Hero Mariah Carey - Vision of love Mariah Carey - Without you Seal - Kiss from a rose Elton John - Sorry seams to be the hardest word Tina Turner - Simply the best Whitney Houston - I wanna dance with somebody Whitney Houston - One moment Jenifer Lopez - Waiting for tonight Police - Every breath you take Lara Fabian - Je suis malade Metallica - Nothing else matters (piano instrumental) No doubt - Dont't speak (не особено сполучлив) Rihanna - Unfaitful Rihanna - Unbrella Shakira - Underneath your clothes Фамилия Тоника - Здравей, как си, приятелю Лили Иванова - Стари мой приятелю Който иска нещо да ми пише на лични, абсолютно безвъзмездно ги предлагам. Търся си Паша Христова - Повей, ветре; Янтра; Остани Всичко на Лара Фабиан Цитирай
mirena94 Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 А можеш ли да м намериш на Росица Кирилова-Боса по асфалта и на Графа-Слънце в очите ти (инструментали) ???????? Цитирай
Ilen Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Съжалявам, и при мен българските са дефицит. Цитирай
mirena94 Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 ок ама знаеш ли някои който може да ми ги намери?????? Цитирай
mirena94 Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 имаш ли на Росица Кириложа-Боса по Асфалта и на Графа-Сланце в очите ти ???????? трябват ми много спешно !!!!!!!!! Цитирай
shanel_98 Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Можеш ли да ми дадеш I belive i can fly,Angels-J.Simpson,its raining man.И аз бих ти дала, ако не ми ги бяха ми ги изтрили миналата седмица,но ако изкаш имам на Alicia Keys-No One Цитирай
Чаената Ян Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 Имате ли идея откъде може да се намират инструментали на бг изпълнители, защото явно на чужди се откриват в youtube примерно, но на бг - нищо не намирам? Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 http://free.bol.bg/reanimator/MIDI/Midi/ Тук има много инструменталиииииии Цитирай
Recommended Posts