XeRo Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 намерих други нейни ама точно тази, която си дала не Цитирай
Claire Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Аз точно затова тука писах. Навсякъде намирам други сингбеци и тая песен никъде . Най-вече намирах Ironic... Цитирай
noti4ka Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Хора търся от известно време сингбека на една песен, ама не мога да я намеря(няма ли я, аз ли съм сляпа)...Alanis Morissette - I'ma bitch(или само "Bitch"-различно се среща). Ако някой има да казва... Преди години ми трябваше този сингбек,но така и не се намери,та се наложи да ми го правят...успех с търсенео. Цитирай
VSTi Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) дай ми @ поща Редактирано Декември 13, 2007 от VSTi Цитирай
VSTi Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) Аз точно затова тука писах.Навсякъде намирам други сингбеци и тая песен никъде . Най-вече намирах Ironic... Claire , току що я пратих на noti4ka погрешка, тя може би ще ти я прати Редактирано Декември 13, 2007 от VSTi Цитирай
Elly Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 ^ хех това е щото песента не е на Аланис, а на Meredith Brooks И аз съм срещела да пише, че е на Аланис, но не е. Сега вече пробвай пак Успех! Цитирай
SiqNkA Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 здравейте) искам да попитам.. дали слу4айно0о някой има инструментала на Britney Spears - My Only Wish This Year :] наистина ми е много спешно... надявам се да можете да ми помогнете)) Цитирай
svetlety Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Хора,ще съм Ви много много благодарна,ако ми помогнете...спещмо ми трябва ИНСТРУМЕНТАЛА на Нели Рангелова-Мой стих Цитирай
Elenora7 Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Много ми трябва инструментал на песента "Жена на всички времена" на Петя Буюклиева. Моля ви помагайте, ще съм много благодарна. Аз също имам инструментали, ако мога да помогна с нещо само кажете. Цитирай
LillyLu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) Здравейте! Не съм от бранша, но много обича да пея. И аз като svetlety от известно време търся инструментала/сингбека на "Мой стих" на Нели Рангелова. Ще съм признателна и безкрайно благодарна ако някой го има и ги сподели с мен. Прерових нета но не намерих нищо. Имам няколко инструментала, но едва ли ще ви изненадам с нещо, което нямате. Прегледах темата... lilili@gbg.bg - това ми е мейла Благодаря предварително на отзовалите се... Редактирано Февруари 11, 2008 от LillyLu Цитирай
Nightmare_Viks Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Трябва ми спешно на Cascada - Every time we touch Много ви моля, който има интрументала да ми го прати на email nightmare_voice@abv.bg Благодаря ви много Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Ако ми намериш ноти и/или някакво миди, мога да се постарая да ти го направя. Това се отнася до всички - ако има нужда от помощ със сингбек, казвайте, ще помагам, колкото мога, само ноти/миди ми трябват Цитирай
Nightmare_Viks Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Трябва ми спешно на Cascada - Every time we touch Много ви моля, който има интрументала да ми го прати на email nightmare_voice@abv.bg Благодаря ви много Лошото е точно, че нито миди нито нищо не мога да намеря.. Цитирай
ladyM66 Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Трябва ми спешно на Cascada - Every time we touch Много ви моля, който има интрументала да ми го прати на email nightmare_voice@abv.bg Благодаря ви много Лошото е точно, че нито миди нито нищо не мога да намеря.. http://www.bgshare.com/335878/everytimewetouch_cascada.mid Цитирай
^gabriella^ Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Търся инструментала на Gloria Estefan - Hoy. Ако някой го има, pls да го качи някъде, ще съм супер благодарна!!! Цитирай
Recommended Posts