fentasy Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Щом тази тема е така актуална, мисля си ,че съм доста силен в BG инструменталите.Предпочитам обаче да разговарям по телефона вместо да пиша тук.И в никакъв случай не намеквам за пари. Цитирай
toni_bonboni Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 На някого да му се намират инструментали на народни песни? Никъде не откривам Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 един мой приятел търси I Want Out - на Helloween караоке версия, благодарен ще съм , ако някой помогне Цитирай
LOE Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 не знам дали има особено много връзка по темата, но един колега от работа скоро пусна сайт за караоке предимно чалга и поп приентирано е, но има и разни други музики сайта е azpeq.com и не му правя реклама, просто споделям между другото сайта може да не е още пуснат тотално, защото го гледам че и в момента тества разни неша, но рано или късно ще тръгне Цитирай
kisska Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 http://largo.homeftp.net/index.php тук има само инструментали, не бъдете лакоми, качвайте и вие Цитирай
Lee Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Здравейте! Нуждая се от инструментала на "За тебе песен нямам" на Невена Цонева. Може ли някой да мипомогне да го намеря? Благодаря! Цитирай
zlatiQ Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Здравейте!!!! Много де радвам, че открих такава тема във форума! Тъй като се занимавам с музика и имам нужда от инструментали на български песни пиша сега!!! Много ще съм благодарна ако някой качи инструменталите от новия албум на Лили Иванова- Една любов!!!! Благодаря предварително!!! И аз имам в наличност така че може да ми пишете!!! Цитирай
vorfax Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 не знам дали има особено много връзка по темата, но един колега от работа скоро пусна сайт за караоке предимно чалга и поп приентирано е, но има и разни други музики сайта е azpeq.com и не му правя реклама, просто споделям между другото сайта може да не е още пуснат тотално, защото го гледам че и в момента тества разни неша, но рано или късно ще тръгне Иска парола. 100000 безплатни инструментала. Нужна е единствено регистрация. Цитирай
Cara Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Здравейте,аз съм Кара и от скоро се занимавам по-сериозно с пеене.Искам да помоля ,ако случайно някой има сингбек на Randy Crawford-Almaz да ми пише,много спешно ми трябва .Относно размяната имам на Ваня Костова няколко,Нели Петкова,Кристина Агилера,Пинк и Аврил Лавин.Благодаря предварително! Цитирай
vorfax Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Здравейте,аз съм Кара и от скоро се занимавам по-сериозно с пеене.Искам да помоля ,ако случайно някой има сингбек на Randy Crawford-Almaz да ми пише,много спешно ми трябва .Относно размяната имам на Ваня Костова няколко,Нели Петкова,Кристина Агилера,Пинк и Аврил Лавин.Благодаря предварително! Здравей Саra. Защо реши, че линкът който съм дал няма това което търсиш? В темата ми ще откриеш препратка към друга моя тема - Линк: 8400 караокета в MP3 формат. Там ще намериш MP3+CDG на Randy Crawford - Almaz. А на мен ми трябват едни български... Цитирай
Himeros Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Здравей Саra. Защо реши, че линкът който съм дал няма това което търсиш? В темата ми ще откриеш препратка към друга моя тема - Линк: 8400 караокета в MP3 формат. Там ще намериш MP3+CDG на Randy Crawford - Almaz. А на мен ми трябват едни български... Кои по-точно български ти трябват vorfax ? Евентуално можеш да пишеш на лична, че не гледам много често тук... Цитирай
vorfax Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 един мой приятел търси I Want Out - на Helloween караоке версия, благодарен ще съм , ако някой помогне Намирам два инструментала. Единият е само китарки. Дано му харесат На някого да му се намират инструментали на народни песни? Никъде не откривам имам теми и за това... Цитирай
vorfax Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Здравейте!!!!Много де радвам, че открих такава тема във форума! Тъй като се занимавам с музика и имам нужда от инструментали на български песни пиша сега!!! Много ще съм благодарна ако някой качи инструменталите от новия албум на Лили Иванова- Една любов!!!! Благодаря предварително!!! И аз имам в наличност така че може да ми пишете!!! Редно е да споменеш, че вече получи целият албум за да не търсят други. Цитирай
zombie Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Аксиния - Аз знам. Едно инструменталче, качено е тук: http://www.4shared.com/file/89995590/dd4f6...ksiniq_mp3.html Ако на някого му трябва в по-добро качество да пише Лс Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Търся една трудна за намиране работа. Или поне аз не знам къде да търся Молбата ми е за Лайза Минели - Кабаре... помагайте плс Цитирай
Recommended Posts