Dilian Nedev Публикувано Май 17, 2007 Публикувано Май 17, 2007 Някой от вас ползва ли гореспоменатите играчки и коя точно разновидност . Засега аз съм се спрял на берингер US600 варианта поради финансови причини (все пак за парите , които ще дам за бос ще получа две точни копиа от брингер) . Някой да има такова животно и ако може да сподели малко опит ... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 ... все пак за парите , които ще дам за бос ще получа две точни копиа от брингер ... "Точни копия" е малко силно казано. Не че Behringer правят кой знае колко лоши ефекти, но BOSS си е BOSS. Цитирай
BlueZone Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 (Редактирано) Аз си ползвам пич шифтъра от процесора (DigiTech GNX1) обаче както вече писах в няколко теми - може да се ползва само с външен драйв, щото идиотите са го сложили преди драйва в чейна с ефектите и съответно е неизползваем. Между другото за какви пари си го взел тоя берингер и върши ли работа? П.П. Пич шифтъра е капризно животно така или иначе - ако китарата ти не е с нови струни, вярна и перфектно настроена, може да има неприятни изненади... Редактирано Май 17, 2007 от Chrysalid Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 Всъщност още не съм го взел , надали ще го взема и скоро , защото още май не са в продажба нито тук нито в съседните страни . Чудя се обаче как ли работи пич-шифтъра на BOSS GT-8 или GT-6 , защото има голяма възможност и такава джиджавка да взема накрая ... Цитирай
musicman Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 GT8 има и Хармонайзър и Питч Шифтър. Или както там се пишат на английски Хитрото е, че можеш да си направиш скала, както и да асайнеш гласовете стерео. Примерно повечето шифтъри работят по стандартна мажорна ( минорна ) скала. А ако искаш хармоничен минор? Е, с GT8 не е никаква философия да си направиш каквато скала искаш (извън стандартните/фабрични). Даже може да е с различни интервали. Например терца, терца, кварта, септима и т.н. Много е яко. Но приложението не е толкова широко. Ако свириш метъл - да. И последно ефектите могат да се местят и тоя шифтър можеш да го тургнеш където искаш. Цитирай
Recommended Posts