Overdrive Публикувано Май 16, 2007 Публикувано Май 16, 2007 Търся 6V6GT на EH. Продават ли се някъде?? Става въпрос за Пловдив, но ме интересува и ако някой знае откъде може да се поръча примерно Цитирай
Nikifena Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Oт евротюбс можеш да поръчаш. https://ssl.eurotubes.com/cart/index.php?pa..._category_id=22 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Потвърждавам. Тук няколко форумни фена сме пазарували оттам и сме много доволни. MetalHammer, Wolfgang, 7thString... На мен дори ми смениха прецакана лампа, точно както си пише на сайта в раздела за гаранцията! Цитирай
Gregg Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Вчера рпибрах една пратка с части от Щатите. В пощата имат някакви нови процедури, та в продължение на 1 час се забавлявах с митнически декларации и бумащини и естествено мито и ДДС. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Стига, бе! Какво по-точно? Ако декларираш стоката под 100$ не помага ли? Цитирай
Gregg Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 След като ги разпитах подробно ето какво разбрах. Ако пакета е от фирма подлежи на на 20% ДДС и 4% мито. В облагаемата стойност се включват и транспортните разходи. Ако пакета е от частно лице не се обмитява до 40 Евро след това както по-горе. Накратко, за да не се плащат данъци или да са по-малко, пакета не трябва да съдържа фактури и/или документи каква е стойността на съдържанието и в такъв случай митницата трудно може да определи стойността му. Обикновено такъв документ се закрепя за пакета при изпращането му и така тук в митницата разбират каква е стойността на съдържанието. Другият номер е във фактурата да се впише занижена стойност. Знам, че макар и рядко, някои фирми биха го направили. С две думи помолете тоя човек от Еуротюбс да праща пакетите без фактури и от негово лично име, а не от името на фирмата. Цитирай
Recommended Posts