Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

То па 600 чете от па 50,60,80. Колеги Николай и Боян елате в скайп : asan.onbashi   когато можете да сменим по 1-2 сета,да си бъдем полезни.Имам много чалгарски ,народни и други работи във формат па 800 и ще ви върви и на двамата.Може си харесам нещо от вашите сетове,много обичам народна музика,знаете :yes:  :punk_guitar:  :Piano:  :jazzband:

Редактирано от asan79onbashi
Отговорено

Не му е тука мястото, ама понеже в раздел духови няма много хора реших да се похваля тук :D

http://prikachi.com/images.php?images/889/9182889Z.jpg

Ники таман си уреден - вчера си архивирах сетовете и мога веднага да ти ги пусна

Отговорено

Не му е тука мястото, ама понеже в раздел духови няма много хора реших да се похваля тук :D

http://prikachi.com/images.php?images/889/9182889Z.jpg

Ники таман си уреден - вчера си архивирах сетовете и мога веднага да ти ги пусна

Евала - Истински Горд Българин, гайдата е уникална - предполагам и звука от нея също.

Отговорено

satanata85 имам няколко сетчета за ПА 80, ей сега ще ги архивирам и ще ти ги пусна на и-мейла.

Apple звучи по същия начин, но просто като задържане на въздуха в него /без издишания и т.н./ е в пъти по-добър от коженият.

• 2 weeks later...
Отговорено

Здравейте.Търся инструментал на Giotis, Tsalikis-to magazi.Ще съм много благодарен ако някой го има да ми го изпрати или някой сайт за гръцки инструментали на песни.Благодаря.

Отговорено

Здравейте колеги, търся ритми за Casio CTK 731, главно народни, македонски, благодаря!

Това е Детска играчка как може да ползуваш такъв клавир... Бързо да го сменяш с по-качествен!  :yes:  :)  :P

Отговорено

Здравейте колеги, търся ритми за Casio CTK 731, главно народни, македонски, благодаря!

Това е Детска играчка как може да ползуваш такъв клавир... Бързо да го сменяш с по-качествен!  :yes:  :)  :P

Ползвам ПА2Х, а въпросното Casio, опитвам се да помогна на един приятел с ритми

Отговорено

Здравейте ! Отдавна чета форума  от  свирене не ми остава време  да пиша  Xd ... Та кажете как мога да кача  фаилове тук ??

Качваш някъде и даваш линк.