acera Отговорено Ноември 30, 2016 Отговорено Ноември 30, 2016 Здражейте, колеги.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля безплатно инструментали на български хора в midi формат. Трябват ми щерколювата, четворно хоро, копаница, ръка , пайдушко хоро и т.н. Благодаря, Имам доста хора като инструментали в MIDI формат дай e-mail или Skype, но са обработени за KORG milen_bliznaka@abv.bg Цитирай
badder Отговорено Декември 5, 2016 Отговорено Декември 5, 2016 Здравейте, някой разполага ли със стилове за Yamaha PSR ( най-вече народни хора) ? Точно модела ми е (PSR S970), но аз мога и да си ги преправя малко, така че ако имате някакви по интересни и по-съвременни ритми ще се радвам някой да сподели. Благодаря Цитирай
dimandi Отговорено Декември 6, 2016 Отговорено Декември 6, 2016 Привет на всички.Аз съм поредния индианец във форума, за това немога да ви нареча колеги. На 48 години съм, и едва сега изпълних една детска мечта да имам приличен клавир.След като минах през няколко ''играчки'' се сдобих с Ямаха А-1000. Благодарение на Вас намерих доста информация за нея.Попаднах на някакви регистри/предполагам/... които след като качих ми излиза конкретна песен с ритъма и подходящата бленда за нея,много близки до оригинала. Молбата ми е може ли някой да предложи нещо такова-дори не знам как се нарича, за бг естрада колкото по стари парчета толкова по добре.Тъй,като не мога да предложа нищо свое,готов съм да платя за услугата.Благодаря Ви предварително. Форумът е чудесен и полезен. За връзка с мен :dimandi@abv.bg Цитирай
Lorimar Отговорено Декември 8, 2016 Отговорено Декември 8, 2016 Привет на всички.Аз съм поредния индианец във форума, за това немога да ви нареча колеги. На 48 години съм, и едва сега изпълних една детска мечта да имам приличен клавир.След като минах през няколко ''играчки'' се сдобих с Ямаха А-1000. Благодарение на Вас намерих доста информация за нея.Попаднах на някакви регистри/предполагам/... които след като качих ми излиза конкретна песен с ритъма и подходящата бленда за нея,много близки до оригинала. Молбата ми е може ли някой да предложи нещо такова-дори не знам как се нарича, за бг естрада колкото по стари парчета толкова по добре.Тъй,като не мога да предложа нищо свое,готов съм да платя за услугата.Благодаря Ви предварително. Форумът е чудесен и полезен. За връзка с мен :dimandi@abv.bg Ямаха PSR A 1000 нали, аз имам доста БГ парчета/MIDI/ мога да ти пратя,а за тази ЯМАХА спокойно може да попиташ каквото те интересува колегата Гошев той е имал такъв модел доста време! Цитирай
Colby Отговорено Декември 14, 2016 Отговорено Декември 14, 2016 Здравей, за кой корг па говориш? Да не би да става въпрос за корг па 500 защото това гледам пише във визитката ти? Да точно за па 500 става въпрос. Забравил съм да спомена. Съжалявам Цитирай
Colby Отговорено Декември 14, 2016 Отговорено Декември 14, 2016 Здравейте колеги !Някой има ли да прати стилове, ритми, бленди, падове и т.н. за Корг па 500.. нещо по-съвременно Благодаря предварително ! Цитирай
Lorimar Отговорено Декември 16, 2016 Отговорено Декември 16, 2016 Здравейте, някой разполага ли със стилове за Yamaha PSR ( най-вече народни хора) ? Точно модела ми е (PSR S970), но аз мога и да си ги преправя малко, така че ако имате някакви по интересни и по-съвременни ритми ще се радвам някой да сподели. Благодаря Прегледай постовете на колегата Илко Тасев той дава линкове! Цитирай
luben_kutsarov84 Отговорено Декември 20, 2016 Отговорено Декември 20, 2016 Здравейте колеги От скоро имам роланд ва3,но като цяло нямам нищо за него От интернет изтеглих някои друг стил но като качество нещо несе пулучава. Може ли някои да помогне с малко инфо? Цитирай
asan79onbashi Отговорено Декември 26, 2016 Отговорено Декември 26, 2016 Здравейте,понеже за съвременния български музикант трябват и други работи освен апаратури,жици,синтезаторе,колони,стойки о т.н. Едно от тези други е текстове на български,сръбски,цигански,турски и др песни.Като потърся из нета текс на някоя по-нова песен намирам текстове на кирилица а проблем за мене е тази кирилица понеже клавира не поддържа кирилицата и ми омръзна да преписвам всяка една от кирилица на глаголица.Ако някой е имал подобен проблем и е открил по-лесен начин за този досаден проблем моля да сподели .Има ли някаква програма,сайт или каквото и да е за конверт на текстове от кирилица на глаголица??? Цитирай
krasi625 Отговорено Декември 26, 2016 Отговорено Декември 26, 2016 http://www.lexilogos.com/keyboard/bulgarian_conversion.htm Това трябма да помогне, ако съм разбрал правилно. Цитирай
skostadinov Отговорено Декември 28, 2016 Отговорено Декември 28, 2016 Здравей, попринцип съм програмист и направих преди време това приложение което съм сигурен, че ще ти помогне: http://transliterator.net/ Цитирай
asan79onbashi Отговорено Декември 30, 2016 Отговорено Декември 30, 2016 Помогнаха и двете неща вършат страхотна работа!Просто слагаш текста и го прави на глаголица/английски/супер.Благодаря Цитирай
Georgi Krastev Отговорено Януари 1, 2017 Отговорено Януари 1, 2017 Здравейте колеги Честита нова 2017 година на всички,много здраве и успехи във всяко едно начинание. Благодаря на Tony78 че ми даде инфо за Роланд преди време.Имам една молба-може ли някой да ми прати бленди за VA7? Файлът който имам,клавирът не го отваря. Цитирай
Recommended Posts