iliev.p Отговорено Януари 14, 2017 Отговорено Януари 14, 2017 Митак,Асан има тема на негово име,и там подробно е описал свирките си,чети ако искаш да знаеш подробности,разгледани са надълго и на широко,не мързелувай(майтапя се). 1 Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Януари 14, 2017 Отговорено Януари 14, 2017 Добър вечер ! Искам да попитам има ли разлика между Korg Pa900 и Korg Pa3x le и каква е тя ? Цитирай
Lorimar Отговорено Януари 15, 2017 Отговорено Януари 15, 2017 (Редактирано) Въпросът ти не е в правилната тема! Трябва да е в Темата ВСИЧКО ЗА PA СЕРИИТЕ НА Korg! В съответната Тема ще намериш отговор на 35 страница, там колегите са дали описание на това което те интересува! Редактирано Януари 15, 2017 от Lorimar 1 Цитирай
ahmedbatalov Отговорено Януари 16, 2017 Отговорено Януари 16, 2017 здравеите, исках да питам дали някои предлага бленди за корг па3х Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Януари 17, 2017 Отговорено Януари 17, 2017 Въпросът ти не е в правилната тема! Трябва да е в Темата ВСИЧКО ЗА PA СЕРИИТЕ НА Korg! В съответната Тема ще намериш отговор на 35 страница, там колегите са дали описание на това което те интересува! Благодаря ще погледна ! Цитирай
tony78 Отговорено Януари 17, 2017 Отговорено Януари 17, 2017 здравеите, исках да питам дали някои предлага бленди за корг па3х Пиши ми на скайпа ще ти пратя. Цитирай
skostadinov Отговорено Януари 19, 2017 Отговорено Януари 19, 2017 Здравейте, може ли да помоля някой за стил като за тази песен https://www.vbox7.com/play:a18642f1, попринцип ще го ползвам на Yamaha, но не е проблем ако е и за някой от по-ниските pa модели Благодаря предварително. Цитирай
korgist800 Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 Някой може ли да помогне като ми изпрати Ос версията 2.2 за Корг Па800 за 256мб рам тъй като 2.1 има малко проблеми и мисля че като ъпдейтна ос-а ще се получи благодаря предварително 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Януари 22, 2017 Отговорено Януари 22, 2017 Колега няма ли да е по-удачно да ъпдейтнеш клавира до па 2 х не само рам и о.с.?Искаш ли да споделя малко впечатления за ъпдейтнат па 800 с теб?Колко страници барабани си заредил вече?Понеже тези ъпдеитове на о.с. 256 мб-ви за па 800 не само позволяват по голяма рам платка 4 пъти по-мощна и бърза но също добавят още 8 страници за дръм кит/барабани.Рама ще го смениш нали и дефакто повечето рам има каде да се работи и складират много много семпли и мултита.Но задаваш ли си въпроса къде се записват тези допълнителни двойно повече дръм кит?Колкото повече пълниш тези барабани толкова повече клавира недоволства и може от време на време да показва някой чалъм и с това да предупреждава какво следва! Па 800 ще работи със 256 мб рам но е добре да имаш предвид моя съвет за да не се наложи да даваш едни излишни пари за цпу платка/процесорна платка която се намира на доста различна цена според човека и случая.Всеки комплект барабани помни записи за всеки един клавиш,кой семпъл свързва,колко удължен,резонанс,кутоф,транспониране,вело и много други още но каде се помни това?това не зе помни в рам а в едни памет чипове директно на процесорната платка.Демек колкото повече пълним тези чипове те са пригодени за 8 страници записи не за 16 нали?Едно е да работиш 8 часа на ден друго е 16 часа на ден Просто ако работи клавира със до 8-10 страници барабани и му се помогне със вграждане на един пц вентилатор които да обдухва чиповете от цпу-то може би ще работи добре клавира.Колкото повече се изкушаваме да пълним барабаните то очакваи най-лошия сценарий.По-удачния вариянт за повече възможности като дръм кит е да се вземе па 2 х или по-добре па 3 х. Имам о.с. -а който искаш но внимаваи до къде ще стигнеш със експеримента си щото аз много обичах моя па 800 и знам как се стига до белята.Съмнявам се ,че ще се оправиш като просто вкараш по-нов о.с.Почкай да триеш! Цитирай
Lorimar Отговорено Януари 23, 2017 Отговорено Януари 23, 2017 Аз също подкрепям колегата Асан - да смениш клавира с ПА2х Про или ПА3х! При ПА 800 дори вокалиста е с програма, докато при ПА2x е с отделен CPU (процесор), отделен CPU за ефектите, при 800 пак с програма! При ПА3х също са с отделни CPU (процесор) вокалист, ефекти, а и ПА3х има MAXX Audio! 1 Цитирай
iw123 Отговорено Януари 24, 2017 Отговорено Януари 24, 2017 Здр. някой може ли да ми помогне дж съм и ми трябват няколко сета от клавир който да използвам на компютъра За да ги направиш за контакт 5 1 .Трябва ти KORG PA Manager 2. Extreme Sample Converter Успех 1 Цитирай
zafki Отговорено Януари 25, 2017 Отговорено Януари 25, 2017 Колеги, имам уникалния и неповторим клавир GEM WK 2000 ORIENTAL до колкото съм на ясно с новата ми свирчица, мога да и качвам стилове/бленди и ала бала от WK2 и WK3 за WK4 и нагоре не съм сигурен но все пак .... моля Ви ако някой има нещо, да пише здравей колега имам същия джем но не мога да открия стилове за него Цитирай
zafki Отговорено Януари 25, 2017 Отговорено Януари 25, 2017 здравейте,търся стилове за джем вк 2000 ориентал ако някой има да ми услужи... Цитирай
zafki Отговорено Януари 25, 2017 Отговорено Януари 25, 2017 Здравейте, може ли да помоля някой за стил като за тази песен https://www.vbox7.com/play:a18642f1, попринцип ще го ползвам на Yamaha, но не е проблем ако е и за някой от по-ниските pa модели Благодаря предварително. колега това може би ще го намериш в турски сайт...тракия музик...trakya muzik Цитирай
zafki Отговорено Януари 25, 2017 Отговорено Януари 25, 2017 Здравейте, колеги.Някой може ли да ми каже сайт за сръбски, гръцки и поп фолк midi файлове.Трябва ми Трепни на Цеца. Дай Skype ili e-mail yu midi опитай там Цитирай
Recommended Posts