krasi625 Отговорено Октомври 26, 2014 Отговорено Октомври 26, 2014 Здравейте!От къде мога да сваля бленди за KORG PA50 и как се пускат после на клавира.Същото ли е като със сетовете,или има разлика? :) Цитирай
dimitko1 Отговорено Октомври 29, 2014 Отговорено Октомври 29, 2014 Колеги дайте стила на бяла роза, девятка, и чичово!! Благодаря предварително!!!! Цитирай
executione Отговорено Ноември 30, 2014 Отговорено Ноември 30, 2014 Здравейте искам да попитам можели да се зареждат бленди на korg i30 ако някои може да ми помогне със повче информация относно клавира ще съм много благодарен Цитирай
Krasi Iliev Отговорено Декември 21, 2014 Отговорено Декември 21, 2014 Здравейте.може ли някой да помогне за GEM WK3 не е включван от доста време и не тръгва светва само дисплея.има ли някъв рестарт за софтуера.Благодаря предварително Цитирай
asan79onbashi Отговорено Декември 22, 2014 Отговорено Декември 22, 2014 Весели празници на всички! Понеже е модерно тука само да се пита и иска и аз искам да попитам ако някои има о.с за корг па 800 поддържащ 256 мб.рам със 16 страници във усер дк и съответно усер 1 и 2 нека се свърже с мен.Ако някой има о.с от па 2 х за па 800 много ще съм благодарен. Желая ви щастливо и безгрижно изкарване на празниците, по-специялно новата година и след това от сърце !!! Цитирай
Negodnik Отговорено Декември 25, 2014 Отговорено Декември 25, 2014 Весела коледа на всички . Искам да попитам как да създам стил на клавир Technics kn 1200 ? Клавирчето е доста старичко и поради това почти не намирам информация за него . Пробвах на слуки sequencer-rec-metro-on ....и резултата е : Просвирва един единствен път и спира , не иска да повтори . Предварително благодаря на всички . Цитирай
svetoslavp Отговорено Декември 31, 2014 Отговорено Декември 31, 2014 Здравейте.Нов съм във форума и имам въпрос дали някой има стил,с който да мога да свиря Как тихичко си капеха листата на Южен вятър.Извинявайте ако въпроса ми е неправилно зададен и ако мястото му не е тук.Предварително благодаря на всеки, отзовал се.Поздрави!!! Цитирай
misho.d Отговорено Декември 31, 2014 Отговорено Декември 31, 2014 Здравейте.Нов съм във форума и имам въпрос дали някой има стил,с който да мога да свиря Как тихичко си капеха листата на Южен вятър.Извинявайте ако въпроса ми е неправилно зададен и ако мястото му не е тук.Предварително благодаря на всеки, отзовал се.Поздрави!!! Валс...или трябва да си направиш стил в/у валс ако не намериш готов и ти даде някои. Цитирай
krasi625 Отговорено Януари 1, 2015 Отговорено Януари 1, 2015 (Редактирано) Ей колеги имам доста инфо за KORG PA50,ако някой иска да разменим инфо да пише на Skype: samuil.metodiev Редактирано Януари 1, 2015 от krasi625 Цитирай
svetoslavp Отговорено Януари 1, 2015 Отговорено Януари 1, 2015 Първо,за много години на всички!Благодаря на misho.d-ами да трябва ми стил валс,който да стане за гореспоменатата песен.Между другото свиря на Yamaha,но който има такъв стил за KORG или ROLAND пак може да ми помогне-няма проблем,защото аз конвертирам стиловете от един клавир за друг.Предварително благодаря и ако някой има такъв стил да каже-ще му дам скайпа и можем да разменим някой и друг стил,който аз имам.Поздрави! Цитирай
misho.d Отговорено Януари 2, 2015 Отговорено Януари 2, 2015 Първо,за много години на всички!Благодаря на misho.d-ами да трябва ми стил валс,който да стане за гореспоменатата песен.Между другото свиря на Yamaha,но който има такъв стил за KORG или ROLAND пак може да ми помогне-няма проблем,защото аз конвертирам стиловете от един клавир за друг.Предварително благодаря и ако някой има такъв стил да каже-ще му дам скайпа и можем да разменим някой и друг стил,който аз имам.Поздрави! Да ти дам инстрома направо. Цитирай
svetoslavp Отговорено Януари 2, 2015 Отговорено Януари 2, 2015 Ще съм изключително благодарен!Скайп SvetoslavJV -много благодарности misho.d,за обърнатото внимание! Цитирай
misho.d Отговорено Януари 4, 2015 Отговорено Януари 4, 2015 Търся стил или миди на ''Неда Украден - Шуми шуми Яворе'' Цитирай
svetoslavp Отговорено Януари 7, 2015 Отговорено Януари 7, 2015 Някой ако има стил валс,който да стане за Как тихичко си капеха листата-няма значение за корг,роланд или ямаха! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Януари 17, 2015 Отговорено Януари 17, 2015 Весели празници на всички! Понеже е модерно тука само да се пита и иска и аз искам да попитам ако някои има о.с за корг па 800 поддържащ 256 мб.рам със 16 страници във усер дк и съответно усер 1 и 2 нека се свърже с мен.Ако някой има о.с от па 2 х за па 800 много ще съм благодарен. Желая ви щастливо и безгрижно изкарване на празниците, по-специялно новата година и след това от сърце !!! Реших проблема,но ми е интересно сега да поговоря с човек работил с тези глезорий на па 800. Цитирай
Recommended Posts