Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Здравейте!От къде мога да сваля бленди за KORG PA50 и как се пускат после на клавира.Същото ли е като със сетовете,или има разлика? :) :)

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Отговорено

Здравейте искам да попитам можели да се зареждат бленди на korg i30 ако някои може да ми помогне със повче информация относно клавира ще съм много благодарен 

• 3 weeks later...
Отговорено

Здравейте.може ли някой да помогне за GEM WK3 не е включван от доста време и не тръгва светва само дисплея.има ли някъв рестарт за софтуера.Благодаря предварително

Отговорено

Весели празници на всички!

:jazzband:  :cheers2:  :cheers:  :rocker:  :headbang:  :punkband:  :hooray: 

Понеже е модерно тука само да се пита и иска и аз  искам да попитам ако някои има о.с за корг па 800 поддържащ 256 мб.рам със 16 страници във  усер дк и съответно усер 1 и 2 нека се свърже с мен.Ако някой има  о.с от па 2 х за  па 800 много ще съм благодарен.

Желая ви щастливо и  безгрижно изкарване на празниците, по-специялно новата година и след това от сърце !!!

Отговорено

Весела коледа на всички . Искам да попитам как да създам стил на клавир Technics kn 1200 ? Клавирчето е доста старичко и поради това почти не намирам информация за него . Пробвах на слуки  sequencer-rec-metro-on ....и резултата е : Просвирва един единствен път и спира , не иска да повтори . Предварително благодаря на всички .

Отговорено

Здравейте.Нов съм във форума и имам въпрос дали някой има стил,с който да мога да свиря Как тихичко си капеха листата на Южен вятър.Извинявайте ако въпроса ми е неправилно зададен и ако мястото му не е тук.Предварително благодаря на всеки, отзовал се.Поздрави!!!

Отговорено

Здравейте.Нов съм във форума и имам въпрос дали някой има стил,с който да мога да свиря Как тихичко си капеха листата на Южен вятър.Извинявайте ако въпроса ми е неправилно зададен и ако мястото му не е тук.Предварително благодаря на всеки, отзовал се.Поздрави!!!

Валс...или трябва да си направиш стил в/у валс ако не намериш готов и ти даде някои.

Отговорено (Редактирано)

Ей колеги имам доста инфо за KORG PA50,ако някой иска да разменим инфо да пише на Skype:   samuil.metodiev

Редактирано от krasi625
Отговорено

Първо,за много години на всички!Благодаря на misho.d-ами да трябва ми стил валс,който да стане за гореспоменатата песен.Между другото свиря на Yamaha,но който има такъв стил за KORG или ROLAND пак може да ми помогне-няма проблем,защото аз конвертирам стиловете от един клавир за друг.Предварително благодаря и ако някой има такъв стил да каже-ще му дам скайпа и можем да разменим някой и друг стил,който аз имам.Поздрави!

Отговорено

Първо,за много години на всички!Благодаря на misho.d-ами да трябва ми стил валс,който да стане за гореспоменатата песен.Между другото свиря на Yamaha,но който има такъв стил за KORG или ROLAND пак може да ми помогне-няма проблем,защото аз конвертирам стиловете от един клавир за друг.Предварително благодаря и ако някой има такъв стил да каже-ще му дам скайпа и можем да разменим някой и друг стил,който аз имам.Поздрави!

Да ти дам инстрома направо. :blush:  :blush:

• 2 weeks later...
Отговорено

Весели празници на всички!

:jazzband:  :cheers2:  :cheers:  :rocker:  :headbang:  :punkband:  :hooray:

Понеже е модерно тука само да се пита и иска и аз  искам да попитам ако някои има о.с за корг па 800 поддържащ 256 мб.рам със 16 страници във  усер дк и съответно усер 1 и 2 нека се свърже с мен.Ако някой има  о.с от па 2 х за  па 800 много ще съм благодарен.

Желая ви щастливо и  безгрижно изкарване на празниците, по-специялно новата година и след това от сърце !!!

Реших проблема,но ми е интересно сега да поговоря с човек работил с тези глезорий на па 800.

68275642_6_585x461_razshirete-ram-do-128